Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΓΙΟΝΑΡΕΙ "Ο Μπουτάρης αρνείται να γιορτάσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης"Αν ήτανε για καμιά παρέλαση με ομοφυλόφιλους η πόρνες εισαγωγής η και εγχώριες ο Γιαννάκης θα είχε τα πρωτεία στο οργανωτικό κομμάτι .(χικ)
Η κανένας συνδυασμός με τίποτα Κεμαλομογγόλους ομοφυλόφιλους να θελενε να κάνουνε παρέλαση στην πλατεία Αριστοτέλους ο Γιάννης θα ήταν μπροστάρης για να δώσει το καλό παράδειγμα την διάδοση του Οθωμανικού Γιάνκα τρέιν,αλλά για εθνικιστικα θέματα ούτε λόγος .
Ίδιο πράγμα είναι οι Αιωνόβιοι Μακεδονομάχοι με τους όλο Βαρβατίλα Οθωμανούς που θα τον πήγαιναν γα....... σε μια τέτοια παρέλαση.
Να τον χαιρόσαστε παλληκάρια του Βορρά και ΟΟοααα!!!!
Που έλεγε και ο Γιώργος ο Ζαμπέτας.!!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 6, 2012
Μπράβο στον Γιάννη Μπουτάρη που αφήνει στην άκρη τις ντροπές, προκειμένου να κάνει την δουλειά του…
mpoutaris_06-thumb-large.jpgΣε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή», ο δήμαρχος της πόλης, Γ. Μπουτάρης, αναφέρει τα εξής:
«Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο»
Γιασπασπάν ρε Γιάνναρε μοντερνομαχαλόμαγκα, έτσι σε γουστάρω να πούμε, κόντρα στην καθυστερημένη πλεμπάγια που πήρε πατριωτικά τον αμανέ και πάει να μας τη βγει στην κούρμπα, με σημαιάκια και άσματα…εθνικοαπελευθερωτικά, «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάντρου η χώρα» και άλλες μπιρμπιλωτές κοτσάνες.
Ποιανού Αλεξάντρου ρε, εκεί μείνατε; Του Μπουτάρη ρε, του Παπάρη, του

Σέσκουλα, του Μέσκουλα, του Βλήτα και του Μαρούλια… Αρκετό πατριδοκατιμά φάγαμε στη μούρη!
Τι είναι αυτά εθνικοχαζοχαρούμενα που πάτε να μας ξεφουρνίσετε και να μας κάνετε το κεφάλι γκάιντα, λόγοι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, Δοξολογίες, σημαιοστολισμοί, πανηγυρικοί, παρελάσεις και ταρατατζούμ- ταρατατζούμ…
Που ζείτε ρεεε… 100 χρόνια πίσω μείνατε και αμέτι μουχαμέτι θέλετε να κρατάτε την Πατρίδα του Κεμάλ στο μεσαίωνα και την καθυστέρηση.
Εκσυγχρονιστείτε ρε σαρακοστιανά σκαλτσούνια… Gay Parade ρε, πασαρέλα, γυμνή ποδηλατοδρομία, φρου-φρου και αρώματα και όρθια μ@%@&#@
Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ, Δήμαρχε (;) της Θεσσαλονίκης, που σου έκανε η άγια πόλη την τιμή κι εσύ την γράφεις κανονικά και περνά την ιστορία της από τη μηχανή του κιμά…
Μετά απ’ αυτό, τι άλλο τι άλλο σου μένει να εξευτελίσεις;
γράφει ο Χάρυ Κλυνν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου