Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Αυτοοργάνωση πολιτών στην Πάτρα. Λυντσάρισαν ένοπλο ληστή.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 4, 2012

Κατάφερε να αδιάσει το ταμείο, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον ίδιο…

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δράστης της νέας ληστείας που σημειώθηκε χθες (03-01-2012) λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα σε super market, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λύκωνος και Παναχαϊκού, στην Πάτρα. Δράστης, ένας νεαρός από την Αλβανία, που ακινητοποιήθηκε από πελάτη και συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία.
Σύμφωνα με το thebest.gr, o νεαρός εισέβαλε στο κατάστημα φορώντας κουκούλα και κρατώντας όπλο. Απείλησε τους έντρομους υπαλλήλους, άρπαξε περίπου 500 ευρώ και ετοιμάστηκε να αναχωρήσει πεζός, οπως και ο ληστής που έδρασε στην διασταύρωση των οδών Ζακύνθου και Κύπρου πριν απο λίγες ημέρες.
Έξω από το κατάστημα όμως τον περίμενε ένας πολίτης που παρακολουθούσε από την αρχή τις κινήσεις του και του είχε στήσει καρτέρι, μαζί με άλλους πολίτες. Βγαίνοντας, του επιτέθηκε και τον ακινητοποίησε! Αμέσως στο σημείο έφτασε η αστυνομία η οποία συνέλαβε το δράστη.Τα χρήματα επεστάφησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου