Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ο κερατάς βουλευτής ψήφιζε μνημόνια την ίδια στιγμή που η ζωηρή σύζυγος του…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 7, 2012
Μια πραγματικά τραγική ιστορία ζει τον τελευταίο καιρό σύζυγος γνωστού βουλευτή που χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός της ενοχλείται από μια παράνομη σχέση του παρελθόντος .
Την παράνομη σχέση αυτήν την είχε δημιουργήσει στις διακοπές του καλοκαιριού που πέρασαν σε πολυήμερο ταξίδι που είχε κάνει μαζί με το σύζυγό της όμως εκείνος από ότι φαίνεται δεν είχε καταλάβει τίποτα από τα γλυκοκοιτάγματα, τα φλέρτ και τις μικροαπουσίες της συντρόφου του σε αυτό το ταξίδι.
Ο νεαρότερος άνδρας από την ίδια, τον οποίο γνώρισε όμως εκεί, φαίνεται ότι την ερωτεύτηκε τόσο πολύ που δεν άφηνε καμία στιγμή της ημέρας να περάσει χωρίς να βρίσκεται γύρω τους. Η ίδια μάλιστα έβρισκε χρόνο και περνούσε και αρκετές ώρες μαζί του αφού δικαιολογούταν στο σύζυγό της ότι ήθελε να περπατήσει στα μαγαζιά κάτι το οποίο ο ίδιος σιχαινόταν και δεν θα πήγαινε ποτέ μαζί της.
Ακόμη και όταν τελείωσαν οι διακοπές τους εκείνη τον συνάντησε αρκετές φορές προκειμένου να τον ηρεμήσει αφού εκείνος επέμενε να την δει κάθε φορά. Η ίδια φαίνεται ότι είχε κουραστεί γιατί μάλλον τον είχε δει ως τον έρωτα του καλοκαιριού και σε μια από τις κρυφές τους συναντήσεις του ζήτησε να χωρίσουν .
Ο ίδιος αρχικά το δέχθηκε λόγω ίσως εγωισμού αλλά λίγους μήνες μετά επανήλθε ζητώντας της να την ξαναδεί κάτι το οποίο εκείνη αρνήθηκε. Ο νεαρός όμως πεισμωμένος και πληγωμένος άρχισε να την απειλεί ότι αν δεν την βλέπει θα φροντίσει να τα πει όλα στον σύζυγό της .
Αυτό πραγματικά τρομοκράτησε την σύζυγο του βουλευτή. Αποφάσισε να κερδίσει χρόνο αλλά οι απανωτές του απειλές την ανάγκασαν να πάει στην αστυνομία και να αναφέρει το περιστατικό για να αποφύγει το μοιραίο . Εκεί ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας ισχυριζόμενη ότι την απειλεί και ζήτησε την προστασία της κάνοντάς του ασφαλιστικά μέτρα
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου