Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΙΓΔΩΜΕΝΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΕΙΠΕ ("Δ. Χριστόφιας: «Η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Τουρκία»!")

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 5, 2012
Dimitris_Christofias.jpg
Την γνωστή του θέση για δύο μητέρες πατρίδες της Κύπρου επανέλαβε ο Kύπριος πρόεδρος Δ. Χριστόφιας μιλώντας στη Χουριέτ και στο CNN Turk. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην συνέντευξη του ο Δ. Χριστόφιας «η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Τουρκία. Οι μητέρες πατρίδες να μας αφήσουν ήσυχους και να συμβάλουν στη λύση».
Προχωρώντας παραπέρα την ιδεολογική του προσέγγιση για το κυπριακό ζήτημα ο πρόεδρος της Κύπρου συνέκρινε και εξομοίωσε την εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση της ΕΟΚΑ με την τρομοκρατική και διχοτομική δράση της παράνομης οργάνωσης ΤΜΤ, η οποία είχε ιδρυθεί και υποστηριζόταν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και το τούρκικο παρακράτος .
«Στην Ιστορία της Κύπρου, τόσο η ΕΟΚΑ όσο και η Τουρκική Οργάνωση Αντίστασης δεν πρόσφεραν στις δύο κοινότητες παρά μόνο τον φανατισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Χριστόφιας.
Έχει τέτοιο θράσος το Τρολ, που βάζει στο στόμα του την μοναδική επαναστατική οργάνωση ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που κατάφερε να γονατίσει την πανίσχυρη, Βρετανική αυτοκρατορία!
Είναι ντροπή για τον Ελληνισμό της Κύπρου να έχει κυβερνήτη αυτόν τον ελεεινό, απόγονο των συνεργατών του ιμπεριαλισμού που παρέα με τους τούρκους δολοφόνους ξεκλήρισαν τους γηγενείς της Κύπρου. Οι συνεργάτες των δουλεμπόρων που ξεκλήρισαν με δουλεμπόριο και γενοκτονίες κάθε γηγενή της Γης.


Ούτε στιγμή δεν αναλογίσθηκε ο Βρωμερός ,άθλιος και Γλοιώδης Αρουραίος πόσο αίμα χύθηκε για να μπορεί να στρώνει αυτός τον κώλο του σήμερα στην πολυθρόνα του και να απολαμβάνει τον τίτλο του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
O TEMPORA O MORES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου