Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Μάρτιος 2011: Το Mega μηνύει blog επειδή τους αποκάλεσε “γλύφτες της κυβέρνησης”.Ιανουάριος 2012: Ο Ψυχάρης υποστηρίζει ότι ο ΓΑΠ τους ζήτησε να στηρίξει το κανάλι την κυβερνητική πολιτική.

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Ιανουαρίου 7, 2012

netakias.wordpress.com
Στης 26 Μαρτίου 2011 οι  μεγαλοδημοσιογράφοι του κεντρικού δελτίου του MEGA έκαναν αγωγή στο blog fimotro  για μια ψηφοφορία που έβαλαν σχετικά με το …”ποιός από τους παραπάνω γλείφει περισσότερο την κυβέρνηση.”
Στις 7 Ιανουαρίου 2012 Σε μακροσκελές άρθρο στο οποίο περιγράφει το τι ειπώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όταν συναντήθηκε  με τον Γ. Παπανδρέου, παρουσία του Γιώργου Μπόμπολα, δημοσιεύει ο εκδότης του Βήματος, Σταύρος Ψυχάρης.
Λέει λοιπόν ο Ψυχάρης, ότι ο τότε πρωθυπουργός ΓΑΠ κάλεσε τον ίδιο, τον κ. Μπόμπολα και τον Β. Βαρδινογιάννη (ο οποίος δεν πήγε) για να τους διαμαρτυρηθεί για τη στάση που ακολουθεί το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας, το Mega, απέναντι στην κυβέρνηση.
Ο κ. Ψυχάρης, υποστηρίζει ότι τους ζήτησε να στηρίξει το κανάλι την κυβερνητική πολιτική εμφανιζόμενος ότι ενδιαφέρεται για την επιρροή που έχει η τηλεόραση και αδιάφορος για τις εφημερίδες.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΔΟΛ(ιου) αφήνει αιχμές ότι επειδή δεν δέχθηκαν να υπακούσουν και με λογικά επιχειρήματα του έλεγαν ότι έχουν καθαρά δημοσιογραφικά κριτήρια, στο τέλος τους παρέπεμψε στον Η. Μόσιαλο για να του πουν τα αιτήματά τους, κι αυτοί εξερράγησαν.
Ουδέν Σχόλιον.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου