Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΓAΠ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Σελίδα φανατικών υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου έχει δημιουργηθεί στο facebook  (κι όμως υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιοι).
Στη σελίδα τους απευθύνονται σε πρώτο πρόσωπο στον αγαπημένο τους πρόεδρο σε μια ανοικτή επιστολή που πραγματικά τα σπάει...
Διαβάστε τι πιστεύουν συμπολίτες μας :

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Σήμερα είναι μια δύσκολη, από τις δυσκολότερες ίσως, μέρες στην πολιτική σου διαδρομή. Να ξέρεις όμως ότι είναι μια πολύ δύσκολη μέρα και για εμάς όλους που σε στηρίξαμε – όσο μπορούσαμε – γιατί γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει διαφορετική μέσα από τις δικές σου πρωτοβουλίες, μέσα από τις δικές δράσεις.
Αδικήθηκες πολύ, ίσως όσο κανείς άλλος πολιτικός στη χώρα μας. Αλλά ίσως θα πρέπει να σε ικανοποιεί το γεγονός και να σε δικαιώνει ότι όλοι αυτοί που σε αδίκησαν και πέταγαν ασταμάτητα λάσπη ήταν κυρίως το κατεστημένο και οι εκφραστές του.

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Πολλοί από εμάς που σε στηρίξαμε και θα συνεχίζουμε να σε
στηρίζουμε νιώσαμε την απόλυτη δικαίωση με την ομιλία σου την περασμένη Παρασκευής στη Βουλή. Γιατί είσαι ο μοναδικός πολιτικός που συνδέεις την πολιτική δράση με την ηθική.(Και τα αρχίδια μας κουνιούνται).Βέβαια οι καταστάσεις ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες. Και μόνο όσοι από εμάς είχαν πρόσβαση στα ξένα ΜΜΕ μπορούσαν να διανοηθούν τις δυσκολίες που αντιμετώπιζες. Βρισκόσουν ανάμεσα σε μια ευρωπαϊκή ένωση της οποίας οι ηγέτες φάνηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, ενός ανεύθυνου πολιτικού συστήματος και έναν ανελέητο πόλεμο των αγορών.
Όχι Πρόεδρε ότι δεν έγιναν και λάθη. Δεν υπήρχε έλεγχος στους Υπουργούς. Ήταν δύσκολο μέσα σ αυτές τις καταστάσεις το γνωρίζουμε. Αλλά ξέρεις πόσα πράγματα που έκαναν ή δεν έκαναν οι Υπουργοί εξαγρίωσαν πολίτες και που δεν είχαν σχέση ούτε με την τρόικα , ούτε με τα μέτρα;
Και το κόμμα Πρόεδρε. Μέρος της κοινωνίας και αυτό δεν μπόρεσε να τραβήξει στις αλλαγές νοοτροπίας που ήταν αναγκαίες για να γίνει η μεγάλη υπέρβαση.
Δεν συζητάμε βέβαια γι αυτούς που εσύ μας γνώρισες και που κατέβηκαν από το καράβι πριν ακόμη είναι σίγουροι ότι υπάρχει κίνδυνος.

Αγαπητέ μας Πρόεδρε,

Όσο δύσκολη και να είναι, και είναι, η σημερινή μέρα αλλά και οι προηγούμενοι μήνες, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θέσουν σε αμφισβήτηση τη συνέχεια. Σήμερα μέσα σ αυτήν την στιγμή που όλους μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας στεναχωρεί ζητάμε από εσένα μια υπόσχεση.
Να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Να συνεχίσουμε να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα. Εσύ με όλους εμάς που πιστέψαμε σε σένα και συνεχίζουμε να πιστεύουμε.
Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο ούτε και ανθρώπινο να ζητάμε σήμερα από σένα να δώσεις υποσχέσεις. Αλλά μπορείς να το δεις και ως μια εγωιστική έκφραση με την οποία θέλουμε να μειώσουμε τη στεναχώρια μας για τις εξελίξεις.

Αγαπητέ Πρόεδρε μας,

Να ξέρεις ότι σήμερα είναι για εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σου μια άσχημη μέρα. Όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά περισσότερο σε πολιτικό. Ότι σταματάει με αυτόν τον άγριο, απολίτιστο και βάρβαρο τρόπο μια προσπάθεια. Και αυτό που πολλοί δεν κατάλαβαν είναι ότι η προσπάθεια αυτή δεν γίνεται με όποιον βρεθεί μπροστά μας ή με κάποιον που θα τον ορίσουν διακομματικές συμφωνίες μέσα από συμβιβασμούς.

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Μόλις καταλαγιάσει η σκόνη της βαρβαρότητας πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τις σχέσεις μας με όλους αυτούς που πούλησαν ή εμπόδισαν την προσπάθεια. Όχι γιατί είμαστε εκδικητικοί. Αλλά επειδή όλοι αυτοί έσβησαν από τον ορίζοντα το όνειρο, σκοτείνιασαν τον ορίζοντα, περιόρισαν τις προοπτικές. Και δεν το έκαναν από λάθος. Ήταν επιλογή τους. Επιλογή που ξεκίνησε από το 2004


Σχόλιο logia starata : πολύ συγκινητική επιστολή πράγματι .Θα μας πάρουν τα κλάματα. 
Όσοι φίλοι αναγνώστες έχουν συγκινηθεί και θέλουν να κάνουν like στη συγκεκριμένη σελίδα και να εμψυχώσουν τον ηγέτη Γιώργο μπορούν να το κάνουν εδώ

Λέτε να υπάρχει καμία σχέση  με την παρακάτω ανάρτηση ;
 100 άτομα απασχολούσε ο ΓΑΠ για τα social media !!!

Γνώμη μου είναι ότι σαφώς αδικήθηκε και ότι έπρεπε να ανέβει πολύ ψηλά στο ψηλότερο Ικρίωμα στην Πλατεία Συντάγματος μαζί με τους άλλους δωσίλογους για να ξεχωρίζει για παραδειγματισμό

Παντως αναμεσα στις τοσες επιστολες λατρειας στο facebook θα ηθελα να προσθέσω και εγώ μια
Αγαπημένε μου Εφιάλτη
Τρισκατάρατε Παλιομαλάκα, από σήμερα είμαι ένας δυστυχισμένος .
Δεν είναι εύκολο να σκέπτομαι ότι σαν την δικιά σου δεν θα μπορέσω να ξανάβρω προσωπικότητα ούτε σε χίλια χρόνια .
Θα πρέπει να μετενσαρκωθώ σε όλα τα ειδη της Γής μέχρι να ξαναβρεθεί ένας τόσο πούστης όσο εσύ που να έχει το θράσος να καταστρέψει μέσα σε μόλις έναν χρόνο άντε ενάμιση όλα όσα έχτισαν γενιές και γενιές ενδόξων ανθρώπων.
Ήσουν γλυκός , ήσουν τρυφερός είχες όλες τις χάρες για την μάνα σου και για τους Γερμανούς τους εντολοδόχους σου που σε βύζαξαν με το γάλα της προδοσίας και της διαφθοράς.
Δεν θα ξεχάσω την μέρα που με την γλυκιά σου την φωνή έδωσες το έναυσμα της καταστροφής της χώρας προαναγγέλλοντας από το πουθενά την προσχεδιασμένη από εσένα και τον φίλο σου τον Σόρος την Χρεοκοπία και όλα τα Χρηματιστήρια του κόσμου πήραν φωτιά και ξεκίνησαν να μας βυθίζουν στήν Αββυσο.
Πως να λησμονήσω τις υπέροχες στιγμές που τόσο υποχθόνια έπλαθες και αλλοίωνες γλυκέ μου τα στατιστικά της Πατρίδας μας ,πόσο νόστιμα μαγείρευες με το άλλο το λαμόγιο τον βιαστή των καμαριέρων το μπάσιμο από την κερκόπορτα του ΔΝΤ στην Οικονομία μας
Αχ λατρεμένε μου σκατόπουστα τι καλά ήταν που μας άφησες χωρίς δουλειά ,χωρίς σύνταξη ,χωρίς υγεία ,χωρίς παιδεία,χωρίς μέλλον.
Τι να σου πρωτοθυμηθώ   αστέρι του μεσονυκτίου μου
Αλλά κανε υπομονή θα σου γράψω και άλλα παλιομουνόπανο ,τώρα δεν προλαβαίνω πάω να πιάσω σειρά στα συσσίτια μήπως και προλάβω να πάρω και σήμερα ένα πιάτο φαγητό ,γιατί εκεί μας κατάντησε ήλιε μας .
Ναι ήλιε μας γιατί σε λίγο οι πιο πολλοί από την πείνα τον Ήλιο θα τον βλέπουμε πράσινο σαν και του ΠΑΣΟΚ έτσι που μας καταντήσατε
Θα μου λείψεις Παλιοκερατά, Αλήτη Ιντερνάσιοναλ, ρουρουφιάνε μουλωχτέ.
ΒΡΕ ΟΥ! ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ !!!!!
(Άμα θες βάλε και τους εκατό κοπρίτες που απασχολείς να στο μεταφράσουν και στις υπόλοιπες γλώσσες που ξέρεις γιατί από ότι θυμάμαι σε κάθε χώρα που πήγαινες παλιογομάρι  δεν ήσουν Έλληνας αλλά πολίτης του Κόσμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου