Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο Πειραιάς μία ατσάλινη γροθιά στον πόλεμο με την βρωμιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

ναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 30, 2011
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος  μίλησε σε  συγκέντρωση των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου, ενόψει της νέας χρονιάς. Ο  κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε από τους εργαζόμενους ένταση των προσπαθειών,  περισσότερη εργατικότητα, καλύτερη οργάνωση και αναδιάταξη των δυνάμεων,  ώστε ο Πειραιάς όχι μόνο να παραμείνει καθαρός, αλλά να γίνει ακόμη καθαρότερος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πειραιά, μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Δεν ζητώ να κρατήσουμε απλώς σε ανεκτό επίπεδο την καθαριότητα. Ζητώ να είναι η πόλη κάθε μέρα και καθαρότερη. Λιγότεροι  εργαζόμενοι, αλλά καθαρότερη πόλη. Ζητώ να αποδείξουμε ότι ο Δήμαρχος έχει δίκιο και είναι ισχυρός, όταν λέει, ότι δεν θα πατήσει ιδιώτης στην καθαριότητα του Πειραιά. Όχι μόνο δεν είμαι εδώ για να προσκαλέσω κάποιον ιδιώτη,  είμαι εδώ για να επικαλεστώ το φιλότιμο σας και την εργατικότητά σας, για να μην κινδυνεύσει ποτέ η δουλειά σας. Για να μην έχει ποτέ «χώρο» ο ιδιώτης. Δε ζητώ το ελάχιστο. Ζητώ το απόλυτο. Δε ζητώ λίγα. Ζητώ πολλά, αλλά δίνω περισσότερα.
Ο Πειραιάς πρέπει να είναι καθαρότερος παρά ποτέ με όσους εργαζόμενους έχουν μείνει, μέχρις ότου μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλους εργαζόμενους, είτε με μικρής διάρκειας συμβάσεις είτε με μετατάξεις από άλλους Δήμους, που έχουν πλεονάζον προσωπικό. Γιατί εμείς έχουμε ελλείψεις.

Δεν έχω προκαταλήψεις. Δεν θέλω να κάνω προσωπικούς διορισμούς. Δεν έγινα Δήμαρχος για να κάνω ρουσφέτια. Έγινα Δήμαρχος για να υπηρετήσω την πόλη μας. Κι η πόλη μας είμαστε όλοι. Είναι οι εργαζόμενοι, είναι οι δημότες. Και όταν θα πάρουμε «διμηνίτες», θα πάρουμε με τη σειρά που έχει καθορίσει το Α.Σ.Ε.Π., από τη λίστα των επιλαχόντων «οχταμηνιτών» της προηγούμενης περιόδου.
Δεν θέλω μίζερη καθαριότητα επειδή έχουμε ελλείψεις. Μη δίνετε επιχειρήματα να σας πουν, ότι ένας ιδιώτης μπορεί να τα καταφέρει με τους μισούς εργαζόμενους από σας. Η δουλειά του οδοκαθαριστή είναι μια πολύ σκληρή δουλειά, πολύ δύσκολη είναι βαριά και ανθυγιεινή. Για να πάει κανείς να την κάνει, έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν είναι η πρώτη επιλογή σε έναν πολίτη να πάει να γίνει οδοκαθαριστής . Γι΄ αυτό αξίζει το σεβασμό όλων. Εγώ ως Δήμαρχος στο μέτρο που έχω αρμοδιότητα υπερβαίνω εαυτόν. Και «τη νύχτα μέρα κάνω». Όλοι όμως υπόκεινται τελικά στη νομοθετική παρέμβαση της κεντρικής εξουσίας».
Διαβάστε επίσης: Πολιτική καθάρια, σαν ατσάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου