Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

«Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν ελληνικά δάση»

Όσοι προωθούν τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα κολλητιλίκια από μπρος η από πίσω  (επιλογή δική τους) καλό θα είναι να θυμούνται την Λαϊκή παροιμία που έλεγε πάντα ο παππούς μου "Όταν κάνεις Τούρκο φίλο κράτα πίσω κι ενα ξύλο" προς γνώσιν και συμμόρφωσιν

Ισχυρισμός-σοκ από τον Μεσούτ Γιλμάζ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ παραδέχθηκε, μιλώντας σε τουρκική εφημερίδα ότι πίσω από πολλές πυρκαγιές σε ελληνικά δάση κρύβονταν τούρκοι μυστικοί πράκτορες.

Σύμφωνα με τον Γιλμάζ, την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ, από το 1995 έως το 1998 πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ έβαζαν φωτιά σε ελληνικά δάση.

«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο», λέει ο Γιλμάζ.

«Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό», συνέχισε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας.
newsbeast.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου