Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ηλεία 2007> Ένα “ατύχημα” με μάρτυρες που παρ’ ολίγο να στοιχίσει τη ζωή στον Καραμανλή…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 29, 2011
Αποκαλύπτικό, από το Κουρδιστό Πορτοκάλι
Ηλεία 2007, στη κόλαση της φωτιάς. Νεκροί, οδύνη, καταστροφή.
Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για την νέα ελληνική τραγωδία ενώ τα εγχώρια κατηγορούν την κυβέρνηση Καραμανλή για ανικανότητα.
Κάποιες ποιητικές δηλώσεις του Πολύδωρα, ρίχνουν λάδι στη φωτιά της αντιπολιτευτικής κριτικής.
Αρκετά χρόνια αργότερα κι ενώ ο τότε πρωθυπουργός συνεχίζει να σιωπά η αποκάλυψη-από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες- του σχεδιασμού της δολοφονίας του αναστατώνει τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο.
Κάποιοι κάνουν λόγο για σκόπιμη διαστρέβλωση των γεγονότων ώστε να αναστηλωθεί το ηγετικό προφίλ του Καραμανλή.
Που βρίσκεται όμως η αλήθεια;
Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αποκαλύπτει σήμερα ένα περιστατικό το οποίο έγινε μπροστά σε μάρτυρες και το οποίο έχει καταγραφεί στη μνήμη των παρευρισκομένων κι όχι μόνο.
ΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ
Ο Καραμανλής κατευθύνεται στην Ηλεία με το γνωστό τζιπ για να επισκεφθεί  ένα μέτωπο φωτιάς που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν, στο συγκεκριμένο σημείο, υπό έλεγχο.
Ο τότε πρωθυπουργός ετοιμάζεται να κατέβει από τη πόρτα του συνοδηγού. Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος. Πυροσβέστες, κάτοικοι, αστυνομικοί, οι συνοδοί του και κάποιοι «περίεργοι».
Καθώς ανοίγει τη πόρτα ένα τεράστιο δέντρο πέφτει στο ένα μέτρο από το σημείο που ο τότε πρωθυπουργός έχει πατήσει ήδη το ένα το πόδι με τη πόρτα του τζιπ μισάνοιχτη.
Όσοι παρακολουθούσαν τη σκηνή έπαθαν σοκ. Κάποιοι φώναξαν «πρόεδρε πρόσεχε!..»
Μόνο που η οδύνη για τους νεκρούς ήταν τόσο μεγάλη που τα ΜΜΕ δεν έδωσαν έκταση στο γεγονός.
Σήμερα,  4 χρόνια αργότερα, αναγνώστης του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» που ήταν παρόν στο «ατύχημα» που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή του πρώην πρωθυπουργού, μας γράφει:
“Λίγα δευτερόλεπτα αφ’ ότου έπεσε ο κορμός του δένδρου σχεδόν δίπλα στον πρωθυπουργό, είδα δύο τύπους να απομακρύνονται βιαστικά από το σημείο, είδα τους ώμους του. Απόρησα γιατί όλοι είχαμε πλησιάσει  το πρωθυπουργικό όχημα. Τότε δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως μετά απ’ όλα όσα έχουν βγει στο φως το τελευταίο διάστημα θέλησα να καταθέσω τη μαρτυρία μου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου