Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Η ομολογία πρόκληση του Γιλμάζ πρέπει να στείλει στο εδώλιο τον Σημίτη και τους συνεργάτες του

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 25, 2011
SimPapL-645x430.jpg
Εμβρόντητοι πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του Μεσούτ Γιλμάζ (πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας) σχετικά με την δράση τούρκων πρακτόρων εντός της Ελληνικής Επικράτειας και συγκεκριμένα με εμπρησμούς Ελληνικών δασών, που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν από πράκτορες της ΜΙΤ (τουρκική μυστική κρατική υπηρεσία πληροφοριών).

Η ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη, επιβεβαιώνει τα όσα έχει παραδεχθεί Τούρκος βουλευτής ήδη από την δεκαετία του 1990, αλλά και σχετικές υποψίες μετά από συλλήψεις «περίεργων» ατόμων κατά το παρελθόν στην Ελλάδα, και καταγγελίες οι οποίες ουδέποτε είχαν ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη, για εμπρησμούς σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σε δάση της Μακεδονίας.
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο βουλευτής του κόμματος του «Ορθού Δρόμου», Σεντάτ Μπούτζακο, ομολόγησε κομπάζοντας, ότι ένα από τα «πεπραγμένα» του νεκρού αρχιμαφιόζου Αμπντουλάχ Τσατλί ήταν και ο εμπρησμός δασών σε ελληνικά νησιά. Την επόμενη μέρα η εθνικιστική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» κυκλοφόρησε με τίτλο «Εμείς κάψαμε τη Ρόδο», αλλά τα αντίτυπα αυτής της εφημερίδας κάηκαν σε περίεργη πυρκαγιά που έπληξε την εφημερίδα την ίδια μέρα.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια των τουρκικών υπηρεσιών λέει τα εξής τρομερά:
1111gilmazasdfasdfasdf.jpg«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για την διάθεση μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό», είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας».
Αυτά αναγράφονται στην τουρκική εφημερίδα και ουσιαστικά αποτελούν ευθύ κατηγορητήριο που στρέφεται κατά της τότε πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας, δηλαδή κατά του ιδίου του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και της κυβέρνησής του, αφού καμία απολύτως αντίδραση δεν υπήρξε με βάση πληροφορίες που υπήρχαν από την ΕΥΠ και που ανέφεραν εμπλοκή τούρκων πρακτόρων που δρούσαν στην πατρίδα μας και λειτουργούσαν δημιουργώντας δολιοφθορές (ανάμεσα σε αυτές και πυρκαγιές).
Ο Κώστας Σημίτης, ο δεύτερος στην ιεραρχία τραγικός και ανεπαρκής πρωθυπουργός μετά τον Γιώργο Παπανδρέου, αποδείχθηκε ελάχιστος των ελαχίστων στην κάλυψη των εθνικών αναγκών και στις προκλήσεις που δέχθηκε η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Και όμως, κανένα κόμμα δεν κινήθηκε εναντίον του, κανένα κόμμα δεν κατήγγειλε την ανεπάρκειά του (επιεικής χαρακτηρισμός), κανένα κόμμα δεν φρόντισε να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για τα όσα διαδραματιζόντουσαν εντός της Ελληνικής Επικράτειας με την άτυπη «άδεια» του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Ο Μεσούτ Γιλμάζ αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται. Και αυτή του η αποκάλυψη έχει σαφείς στόχους με κυριότερο την σφυγμομέτρηση του Λουκά Παπαδήμου και την τυχόν ελαστικότητά του στα εθνικά θέματα. Όμως, ταυτόχρονα, αποκαλύπτει την πολιτική ομερτά από την πλευρά τόσο της κυβέρνησης όσο και των υπολοίπων Ελληνικών κομμάτων της Ελληνικής Βουλής. Οι δηλώσεις του Μεσούτ Γιλμάζ αποτελούν –δυστυχώς ή ευτυχώς- αποκαλυπτήρια της εγκληματικής ανοχής και ενοχής, της ανεπάρκειας και της μηδενικού εθνικού σθένους πρωθυπουργίας του Κώστα Σημίτη.
Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του άκρως επικίνδυνου τότε πρωθυπουργού και των συνεργατών του που φέρουν την απόλυτη ευθύνη για τις ζημίες που υπέστη η Ελλάδα. Δεν θα επιτρέψουμε οποιονδήποτε που στάθηκε αφορμή και δημιούργησε -παντί τρόπω ή λόγω- απώλεια ή ζημία στην πατρίδα μας, να κυκλοφορεί όχι μόνο ελεύθερος, αλλά και προστατευόμενος. Ο κύριος Σημίτης θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα απολογηθεί για πράξεις και παραλείψεις που όφειλε, για να υπερασπίσει επαρκώς τα συμφέροντα του λαού αλλά και την εθνική κυριαρχία.
Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται πως θα απαιτήσει την απόδοση Δικαιοσύνης και θα οδηγήσει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη έως και στα Διεθνή Δικαστήρια, προκειμένου να τον εξαναγκάσει να απολογηθεί και από το εδώλιο του κατηγορουμένου να απαντήσει στον Μεσούτ Γιλμάζ και να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την καταστροφική κινητικότητα των τούρκων πρακτόρων εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Δεν είναι δυνατόν να παραμένει στο απυρόβλητο, ο άνθρωπος που γκριζάρισε το Αιγαίο, ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τους νεκρούς των Ιμίων, ο άνθρωπος που φέρει ακέραια την ευθύνη υποστολής της Ελληνικής Σημαίας από τα Ελληνική Ίμια, ο άνθρωπος που παρέδωσε τον ηγέτη των Κούρδων Οτσαλάν στα χέρια της Άγκυρας, ο ηθικός αυτουργός της οικονομικής καταστροφής δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων μέσω του Χρηματιστηρίου.
Είναι χρέος όλων μας, να αρχίσουμε να τοποθετούμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Τον «χορό» της προσέλευσης στα Δικαστήρια θα ανοίξει ο Κώστας Σημίτης, ενώ αναμένουμε με αγωνία την έμπρακτη αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων της σημερινής πολιτικής σκηνής, ενώ τους γνωστοποιούμε πως θα καλέσουμε σειρά από στελέχη τους προκειμένου να καταθέσουν τα όσα γνώριζαν για την περίοδο που αναφέρεται ο Μεσούτ Γιλμάζ.
Η Νέα Ελλάδα καλεί τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κινήσουν και εκ μέρους τους την διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο για την παραπομπή των ενόχων στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου