Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

"Αλβανος μετανάστης” με βαριοπούλα σακάτεψε δυο αδέσποτα σκυλάκια στο Μοσχάτο

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 29, 2011
Σκηνές ροκ στην Ευελπίδων με το δράστη να συνοδεύεται από δύο διμοιρίες ΜΑΤ και κουκούλα
Σε κρίσιμη κατάσταση ο «Ρήγας» - η εξέγερση στο Μοσχάτο συνεχίζεται.
«Στη γωνιά της αποθήκης κρεμόταν μια σακούλα σκουπιδιών και ξαφνικά άρχισε κάτι να κινείται από μέσα της. Τρέξαμε τότε μαζί με τους αστυνομικούς να την ανοίξουμε. Πρώτα είδαμε αίμα να τρέχει. Στη συνέχεια διαπιστώσαμε ότι εκεί βρισκόταν το σκυλί. Ο Ρήγας». Η Μαρίνα Τελή, του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου Ρέντη, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν στον τόπο του μαρτυρίου δυο αδέσποτων σκυλιών, τα οποία ένας 55χρονος από την Αλβανία αποπειράθηκε να σκοτώσει με πρωτοφανή βιαιότητα, προπαραμονή των Χριστουγέννων, στο Μοσχάτο.

Ολα έγιναν στο οικόπεδο επί της οδού Μιαούλη 69, όπου λειτουργεί μια αποθήκη παιχνιδιών και καλλυντικών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων, τα αδέσποτα σκυλιά που σύχναζαν απέναντι ενοχλούσαν τον Ελληνα ιδιοκτήτη του οικοπέδου, τον Κύπριο διαχειριστή της αποθήκης, αλλά και τον Αλβανό που ανέλαβε να κάνει τη βρόμικη δουλειά, καθώς κυνήγησαν μια κότα του. «Πριν από έναν μήνα τούς είχε πετάξει φόλα, αλλά περίοικοι τα έσωσαν. Την περασμένη Παρασκευή όμως αποφάσισε να τα αποτελειώσει και τα προσέλκυσε με σκυλοτροφή. Οταν έφτασα εγώ, είχε αποκλείσει τα δύο στο οικόπεδο και άκουσα τα ουρλιαχτά τους. Τα χτυπούσε μανιωδώς με μια βαριοπούλα, στο σώμα, στα άκρα και το κεφάλι. Αιματοχυσία…». Οι κάτοικοι του φώναζαν να σταματήσει, «όμως εκείνος μας απείλησε ότι θα μας κάνει τα ίδια. Είδα τότε τον φουκαρά τον Ρήγα να προσπαθεί να σηκωθεί και τον δολοφόνο να του δίνει άλλη μια στο κεφάλι…». Οταν έφτασε η Αστυνομία, ο 55χρονος είχε ήδη βάλει τον Ρήγα, που είχε σπασμένο κρανίο, σε μια σακούλα σκουπιδιών για να τον πετάξει. Ο Αλβανός ομολόγησε και συνελήφθη.

Πολλές ιστοσελίδες φιλόζωων, όπως το zoosos.gr, το adespoto.gr, ομάδες στο facebook, ακόμη και ιστότοποι αντιεξουσιαστών, όπως το indymedia, ή ακροδεξιών, όπως της Χρυσής Αυγής, διέδωσαν την είδηση. Ετσι την επόμενη μέρα τον δράστη ανέμεναν στα δικαστήρια της Ευελπίδων πάνω από 70 άτομα. «Μια μάρτυρας ήρθε στη δίκη με κομμάτι από το κρανίο του Ρήγα. Μαζευτήκαμε κυρίως εξοργισμένοι φιλόζωοι» λέει η Μαρίνα Τελή, όμως το «παρών» έδωσαν και μέλη αντιεξουσιαστικών και ακροδεξιών ομάδων, που αυτή τη φορά -παραδόξως- δεν συνεπλάκησαν μεταξύ τους, αλλά «συμμάχησαν» για την ίδια υπόθεση. Παρότι ο δράστης μεταφερόταν με κουκούλα (!) και φυλασσόταν από δυο διμοιρίες αστυνομικών, λίγη ώρα αργότερα κείτονταν αιμόφυρτος σε δρόμο απέναντι από τα δικαστήρια. Η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 9 Ιανουαρίου. Τα φιλοζωικά σωματεία εκπροσωπεί ο δικηγόρος βουλευτής του ΛΑΟΣ Θάνος Πλεύρης.

Οσον αφορά τον Ρήγα, «η κατάστασή του είναι κρίσιμη και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα είναι αύριο ή μεθαύριο» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο κτηνίατρος Πρόδρομος Θεοδώρου, που τον φροντίζει στο ιατρείο του στην Κυψέλη. «Εχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τη Δευτέρα θα κάνουμε αξονική για να δούμε το εύρος της ζημιάς. Τόσα χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει παρομοιο περιστατικό».

Info: Το κόστος για τα φάρμακα και τα νοσήλια του Ρήγα και του Δούκα ξεπερνά τα 60 ευρώ ανά ημέρα και για τον λόγο αυτόν ο Φιλοζωικός Σύλλογος του Ρέντη καλεί όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά να επικοινωνήσουν μαζί τους στον αριθμό 6974-672808.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου