Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

AKROPOLIS WORLD NEWS "Αν το έκανε αυτό στην Ελλάδα, κάποιος καθηγητής θα τον έλεγαν …φασίστα!"

Αναρτήθηκε από τον/την onlinepress2 στο Δεκεμβρίου 30, 2011

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία Ισπανού καθηγητού σε πανεπιστήμιο της Σκωτίας, η οποία είναι αλήθεια ότι αν γινότανε από Έλληνα ομολογό του, σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, οι δήθεν προοδευτικές φυλλάδες και οι δήθεν προοδευτικοί συνάδελφοί του  θα τον βάπτιζαν αρχαιόπληκτο και εθνικιστή! Πρόκειται για τον Ισπανό καθηγητή Χουάν Κοντέρχ, που διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά στο Πανεπιστήμιο St Andrews της Σκωτίας και είναι ο δημιουργός της σελίδας Akropolis World News, στην οποία θα βρείτε άρθρα για την επικαιρότητα γραμμένα σε άπταιστα Αρχαία Ελληνικά! Σύμφωνα με όσα λέει ο Ισπανός καθηγητής, αυτή ήταν η απάντησή του στις τρεις ιστοσελίδες που ανεβάζουν ειδήσεις στα Λατινικά. Βασικός του στόχος είναι και η εξάσκηση φοιτητών της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που είναι και επισκέπτες της σελίδας. Όσοι λοιπόν θέλετε να δείτε το εγχείρημα του Ισπανού καθηγητή, ο οποίος  δηλώνει λάτρης της χώρας μας, μπείτε στο http://www.akwn.net./

Καταπληκτική προσπάθεια και συμπληρώνω ένα παράδειγμα του.

"Ο Σωκράτης περιγράφει πως παίζεται το ποδόσφαιρο στην Αμερική"

Προσθήκη λεζάντας


Δεν είναι καταπληκτικό ?
Πραγματικά όταν το διαβάζεις σε πιάνει ρίγος
Και εδώ κάποια Υπουργικά κτήνη εφάρμοσαν το μονοτονικό, κλείνουν τις βιβλιοθήκες αλλοιώνουν την Ιστορία και δεν στέλνουν ερευνητές στην κάτω Ιταλία για να μην διευρυνθεί ο κύκλος των γνώσεων μας σχετικά με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου