Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Εισαγγελική παρέμβαση Ι. Τέντε για τις δηλώσεις Γιλμάζ – Ζητά ανάσυρση των αρχείων με τις επίμαχες υποθέσεις

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 27, 2011
Tην παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε προκάλεσαν τα δημοσιεύματα ελληνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης που αναφέρονται σε δηλώσεις του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ, σύμφωνα με τις οποίες οι εμπρησμοί δασών στην Ελλάδα και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου την περίοδο 1995-1997 προκλήθηκαν από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ύστερα από εντολές της ηγεσίας τους.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζητεί από τους προϊστάμενους των εισαγγελιών Εφετών όλης της χώρας να ανασύρουν από το αρχείο τους όσες δικογραφίες είχαν σχηματιστεί για εμπρησμούς δασών κατά άγνωστων δραστών την περίοδο αυτή.
Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, στο πλαίσιο του νέου κύκλου των ερευνών θα αξιολογηθούν οι δηλώσεις του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη των φυσικών και ηθικών αυτουργών των εμπρησμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου