Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Επιστροφή ΕΥΧΩΝ ως ανεπιθύμητων στο Βουλευτή κ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 25, 2011
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
Δις Ηπατομεταμοσχευθείς
ΠΡΟΣ: κ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ.
23-12-2011
Σας επιστρέφω τις ευχές σας ως ανεπιθύμητες διότι η κομματική σας πειθαρχία δεν σας επιτρέπει να είστε κοντά στα προβλήματα του λαού.
Ενδιαφέρεσθε μόνο να υφαρπάζετε, χωρίς καμιά τύψη συνείδησης, τη ψήφο του απλού πολίτη και να καταθέτετε, ως υπηρέτης των ξένων συμφερόντων, τη ζωή του και των παιδιών του στους διεθνείς τοκογλύφους.
Έχετε αγνοήσει πολλές επιστολές που σας έχω στείλει είτε με τα ΕΛ.ΤΑ. είτε με e-mail.
Στις δύο παρακάτω πρόσφατες επιστολές μου, που αφορούν το πρόβλημα ζωής και θανάτου των ηπατομεταμοσχευθέντων, δεν έχετε φιλοτιμηθεί να μου απαντήσετε και να καταθέσετε ερώτηση στη Βουλή, όπως έπραξαν οι συνάδελφοι σας κ.κ. ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ, ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΕΡΛΕΠΕ-ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
Ως Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων δεν σας ενδιαφέρει η μείωση, χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, του ποσοστου αναπηρίας των ηπατομεταμοσχευθέντων σε 10% από 80%;;;
Ο Ροδιακός λαός και δη ο λαός του Αρχαγγέλου έχει αντιληφθεί ότι ο ρόλος σας είναι να εξαπατάτε τον απλό πολίτη με τα κενά σας λόγια, χωρίς να λαμβάνετε θέση για τα σοβαρά προβλήματα του τόπου. Δεν μπορείτε να προτάξετε το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών πάνω από το κομματικό και το προσωπικό σας συμφέρον.
Ευαγγελίζεσθε ότι η βαλκανοποίηση της Ελλάδας είναι ο μόνος δρόμος σωτηρίας της χώρας, όπως έχετε δηλώσει σε συνέντευξή σας στη δημοσιογράφο κ. Ρένα Διακίδη στο TV KOSMOS.
Παραλείψατε να αναφέρετε εάν η βαλκανοποίηση θα περιλαμβάνει και τους Βουλευτές.
Φτάνει πια τα ψέματα. Δεν σας πιστεύει ο κόσμος.
Σας επιστρέφω τις ευχές σας ως ανεπιθύμητες.
π
Για τον χρόνο που μας έρχεται, μια πρώτη ευχή:
Η χώρα να βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι βρίσκεται σήμερα.
Προσωπικά, σας εύχομαι ό,τι καλό επιθυμείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου