Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Παραιτείται ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης που χειρίζεται την έρευνα για την ΕΛΣΤΑΤ και τα CDS! Καταγγέλει παρεμβάσεις στο έργο του!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 28, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/12/kamenos_cds.jpg?w=360&h=204Γι’ αυτό ήταν τόσο σίγουρος ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ότι ουδεις θα τον άγγιζε;
Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης που είχε τα παντελόνια να αναλάβει την έρευνα για τα χαλκευμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μετά τις τρομερές καταγγελίες, το θέμα των CDS, την μηνυτήρια αναφορά των κκ Τόμπρα και Νούλα, όπως και τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, υπέβαλλε την παραίτηση του καταγγέλοντας παρεμβάσεις στο έργο του! Μαζί του και ο έτερος οικονομικός εισαγγελέας, Σπύρος Μουζακίτης για τους ίδιους λόγους.
Ο Γρ. Πεπόνης μάλιστα είχε παρέμβει και στην περίπτωση της παραίτησης του Διομήδη Σπινέλλη (άλλη σκοτεινή υπόθεση) έρευνα την οποία θα διεξήγαγε ο Σπύρος Μουζακίτης, που και αυτός παραιτήθηκε!
Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα, όταν οι Εφραιμοκυνηγοί διαπρέπουν, αλλά όποιος τολμά να αγγίξει τον κύριο Παπανδρέου ή το περιβάλλον του, διασύρεται, απειλείται και εξαναγκάζεται σε παραίτηση.
Όπως προκαλεί τεράστια απορία η επιβεβαίωση μας, όταν μόλις στις 20/12 αποκαλύπταμε την σιγουριά του κυρίου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ότι κανένας δεν θα τον αγγίξει: Γιατί νιώθει τόσο άνετος ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ;
Μήπως επιτέλους οφείλεται και μία απάντηση από την Συγγρού; Όχι πλέον για την σιωπή στο θέμα Εφραίμ αλλά μπροστά σε αυτή την εξέλιξη. Τι συμβαίνει; Γιατί τέτοια ατολμία στο σκάνδαλο με τα CDS; Στις υποθέσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου; Γιατί αυτή η ασυλία σε άτομα όπως ο Κλέωνας Παπαδόπουλος, ο Γεωργίου κλπ; Πως αφήνετε να παίζουν έτσι με τις τύχες της χώρας, ειδικά τώρα που υποτίθεται ότι είστε ΜΕΛΗ της κυβέρνησης;

(Ποσό τοίς% είναι η μίζα για την αντιπολίτευση ρε παλικάρια και δεν μιλάτε για τίποτε, να ξέρουμε έτσι για την Ιστορία.
Μην μας βγείτε και ριγμένοι στο τέλος)

Το κείμενο παραίτησης των ηρωϊκών οικονομικών εισαγγελέων που υπέβαλαν την παραίτησή τους




Με αυτά τα λόγια οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, επικαλούμενοι παρεμβάσεις, προσκόμματα και αγκυλώσεις στο έργο τους, όπως η υπόθεση των CDS, του φουσκώματος του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, την παραίτηση Σπινέλλη και πολλά ακόμα άλλα καίρια σκοτεινά ζητήματα.


Μάλιστα, ο ήρωας Ηπειρώτης Γρηγόρης Πεπόνης είχε αρνηθεί να μπει στο αρχείο και η υπόθεση της Proton Bank.


Η επιστολή παραίτησης:


«Παρά το γενικότερο αρνητικό κλίμα και με πλήρη επίγνωση της ιδιάζουσας σχέσης μεταξύ της νεοελληνικής πραγματικότητας και του εν Ελλάδι αναπτυσσόμενου οικονομικού εγκλήματος, αποδεχτήκαμε ασμένως τον διορισμό μας, εμφορούμενοι από ειλικρινή διάθεση προσφοράς και βαθιά προσήλωση στο υπηρεσιακό καθήκον μας.


Δεν επιδιώξαμε να γίνουμε αρεστοί, ούτε να εξασφαλίσουμε ανοχές των παντός είδους πολυποίκιλλων οικονομικών συμφερόντων, έναντι των οποίων η συγκρουσιακή μας πορεία με γνώμονα τη νομιμότητα ήταν δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη.




Ο εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης
Ήδη με σχέδιο νόμου που πρόκειται να κατατεθεί και μας κοινοποιήθηκε, όλως προφασιστικώς και με δήθεν επιχειρήματα ως αιτιολογία, επιχειρείται η αντικατάστασή μας και η απαλλαγή από την παρουσία μας.


Επειδή ουδέποτε επιδιώξαμε θέσεις και αξιώματα, δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ’ υπαγόρευση. Πολλώ μάλλον δε, δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε άλλοθι και μια θεσμική κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για τα πολυποίκιλλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλλόνυμους εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου