Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΓΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΠΑΡΑ ΕΦΡΑΙΜ !!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 28, 2011

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας.
Ο νεαρός Αφγανός δεν είχε μαζί του κάποια επίσημα έγγραφα με αποτέλεσμα να δηλώσει ανήλικος στην αστυνομία και να αφεθεί ελεύθερος από τον εισαγγελέα. Με μία απλή δηλαδή ομολογία ο αλλοδαπός κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος παρά το γεγονός ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε όργανα της τάξης.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες του Λιμενικού έκαναν περιπολία στο λιμάνι της Πάτρας όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!
 Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η αντίδραση του συγκεκριμένου εισαγγελέα αν την επόμενη φορά ο δράστης τύχει και μαχαιρώσει η βιάσει την κόρη του ή την γυναίκα του.
Με την ίδια άνεση άραγε θα διατάξει την αποφυλάκιση του?
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός , ποτέ δεν ξέρεις το αύριο τι σου επιφυλάσσει ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου