Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ REUTERS ΓΑΡΓΑΡΑ ΘΑ ΓΕΝΟΥΝΕ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΦΥΣΙΚΑ)

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Δεκεμβρίου 24, 2011
Oι ‘Ελληνες συντηρητικοί (Ν.Δ) μαλακώνουν τις απαιτήσεις για εκλογές..
Το συντηρητικό κόμμα είναι έτοιμο να δώσει περισσότερο χρόνο στον Παπαδήμο.
Η Νέα Δημοκρατία σήμανε την Παρασκευή ότι, θα χαλαρώσει  η επιμονή της

για τη διεξαγωγή εκλογών το Φεβρουάριο, μια κίνηση που θα δώσει στον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμου περισσότερο χρόνο, για να περάσει τις μεταρρυθμίσεις και να εξασφαλίσει μια ζωτικής σημασίας συμφωνία αναδιάρθρωσης του χρέους.
Πολιτικό αδιέξοδο σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εκλογών που είχε ενδεικτικά προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου, έχει επιφέρει η μέχρι τώρα περίπλοκη προσπάθεια συμφωνίας με ένα σχέδιο διάσωσης 130 δισεκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνει μια κρίσιμη συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων με πιστωτές του ιδιωτικού τομέα.
Σε δήλωσή του μετά από την συνάντηση μεταξύ του Παπαδήμου και του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος του κόμματος δεν έκανε καμία αναφορά σε ημερομηνία των εκλογών, αλλά δήλωσε ότι θα πρέπει να επιτραπεί στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει τις δεσμεύσεις της μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου