Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Σε εξέγερση καλούν οι Κούρδοι, την στιγμή που οι λαδωμένοι δημοσιογράφοι πάνε να υποβαθμίσουν την σφαγή αμάχων.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 30, 2011
Εξοργισμένοι οι Κούρδοι του κατεχομένου Κουρδιστάν, καλούν σε εξέγερση μετά την σφαγή αμάχων από τον Τουρκικό στρατό.
“Καλούμε το λαό του Κουρδιστάν να εξεγερθεί και να αντιδράσει σε αυτό το μακελειό”, τόνισε ο Μπαχόζ Ερντάλ, διοικητής του στρατιωτικού βραχίονα του PKK. Ο Ερντάλ κατηγόρησε μάλιστα
τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για “οργανωμένο και σχεδιασμένο μακελειό”. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια μας στην Κων/πολη Αριάνα Φερεντίνου, οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης Ερντογάν και η ομολογία του μοιραίου λάθους, τόσο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο όσο και από το γενικό επιτελείο, εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον κουρδικό πληθυσμό της Τουρκίας. Ταραχές ξέσπασαν στις νοτιοανατολικές επαρχίες και στην Κων/πολη.
Το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είχε ανακοινώσει αρχικά ότι η επίθεση έπληξε Κούρδους μαχητές. Χθες βράδυ όμως ο αναπληρωτής πρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος AKP Χουσεΐν Τσελίκ χαρακτήρισε σε δηλώσεις του το περιστατικό «λυπηρό ατύχημα». Η αναγνώριση των θυμάτων έδειξε ότι επρόκειτο τελικά για λαθρεμπόρους.
Deutsche Welle"
Την οργή επέτεινε και η άθλια αντιμετώπιση δημοσιογραφικών δικτύων του εξωτερικού (και της Ελλάδας), που είχαν το θράσος να υποβαθμίσουν το γεγονός μιλώντας για “γκάφα” ή “ατύχημα”!!
Βλέπετε το μαύρο χρήμα του Τουρκικού παρακράτους έχει βάλει πέπλο στις συνεχιζόμενες γενοκτονίες που τελεί το “κράτος βρυκόλακας”. Το θέμα είναι ως πότε.
Το PKK καλεί ανοιχτά σε εξέγερση, μεγάλες όμως είναι οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις στο ημιαυτόνομο Βόρειο Ιράκ, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του οποίου καταφθάνουν στην Ελλάδα σε ταξίδι – αστραπή.
Το θέμα είναι το κατά πόσον οι γηγενείς  Κούρδοι θα περιχαρακώσουν τον αγώνα τους ξεριζώνοντας τις μυστικές υπηρεσίες από τα μέρη τους ώστε να μπορούν να προχωρήσουν σε παλλαϊκό επαναστατικό κίνημα με γνώμονα την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου