Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

“Μήπως οι ΗΠΑ μολύνουν με καρκίνο τη Λατινική Αμερική;”


Γράψαμε χθες: Από τις κυριότερες αιτίες θανάτου οι …κόντρες με τους τοκογλύφους! ΚΑΡΚΙΝΟ και η χήρα του ΜΑΚΑΡΙΤΗ ήρωα Κίρσνερ που πέταξε το ΔΝΤ έξω από την Αργεντινή!
Τι είπε ο Τσάβες:
“Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;” διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς.
Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο Τσάβες – καρκινοπαθής και ο ίδιος – ανέφερε ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής “είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων”.
“Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;” αναρωτήθηκε, προσθέτοντας ότι δεν απευθύνει “απερίσκεπτες κατηγορίες”, απλώς “σκέφτεται δυνατά”.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανακάλυψη ότι τη δεκαετία του ’40 επιστήμονες, που εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα.
Να σημειωθεί ότι με καρκίνο έχουν διαγνωστεί επίσης ο πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, καθώς και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα.
Ο Τσάβες είπε ότι θα προσέχει περισσότερο τους ηγέτες της Βολιβίας και του Ισημερινού, Έβο Μοράλες και Ραφαέλ Κορέα, από φόβο μήπως προσβληθούν και εκείνοι από καρκίνο.
Αλήθεια και ο Χριστόδουλος έπαθε καρκίνο στα καλά καθούμενα και ο Τάσσος Παπαδόπουλος , λέτε να ειναι τυχαία όλα αυτά ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου