Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπούλα πούλα..την περιουσία του ΟΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Δεκεμβρίου 30, 2011
Ο ΟΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ TELECOM SERBIA
Έσοδα 397 εκατ. ευρώ μαζί με το μέρισμα 2011
Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2011 – Υπεγράφη σήμερα στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στην Αθήνα, η Σύμβαση Πώλησης Μετοχών μεταξύ του ΟΤΕ και της Telecom Serbia για την πώληση του συνόλου του ποσοστού, ύψους 20%, που κατέχει ο ΟΤΕ στη Σερβική εταιρεία. Τον ΟΤΕ

εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ενώ εκ μέρους της Telecom Serbia παρέστη ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Branko Radujko.
Το ποσό που θα καταβληθεί στον ΟΤΕ από την Telecom Serbia ανέρχεται σε 380 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, ο ΟΤΕ θα λάβει για τη χρήση 2011 μέρισμα που αναμένεται να ξεπεράσει τα 17 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα υπογράψαμε μία θετική συμφωνία και για τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους εργαζομένους της Telecom Serbia για τη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας και την καλή συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ. Η συμφωνία αυτή θα έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση των ταμειακών ροών και τη μείωση του καθαρού δανεισμού του ΟΤΕ».
Εκ μέρους της Telecom Serbia, o κ. Radujko, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τσαμάζ και τους συνεργάτες του για την επένδυση και συνεισφορά του ΟΤΕ στην επιτυχία και την ανάπτυξη της Telecom Serbia και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις μελλοντικές δραστηριότητές τους. Για την Telecom Serbia ξεκινά μια νέα εποχή».
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2012 και τελεί υπό την αίρεση της εκπλήρωσης των συμφωνημένων προϋποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου