Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ!

Είναι γνωστό πως αρκετοί αστυνομικοί βρίσκονται στο Βατοπαίδι εδώ και 3 μέρες, προκειμένου να...φρουρήσουν τη Μονή και τον Ηγούμενό της, για να μην το...σκάσει: Το ερώτημα είναι, πού μένουν και τι τρώνε όλοι αυτοί;

Στην πρώτη ερώτηση, η απάντηση είναι πως υπάρχει συγκεκριμένο οίκημα της Αστυνομίας που βρίσκεται στον Αρσανά (λιμάνι) της Μονής (για όσους, καλόπιστους και μη, αναρωτιούνται πώς γίνεται αυτό, ας έχουν υπόψη τους πως το συγκεκριμένο Μοναστήρι έχει οργανωμένο μικρό λιμάνι εδώ και αιώνες, οπότε η Αστυνομία πάντα είχε το δικό της χώρο).

Στι δεύτερο ερώτημα όμως, "τι τρώνε", η απάντηση θα εκπλήξει πολλούς και ιδιαίτερα τους λυσσασμένους διώκτες της Μονής: ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ναι, καλά διαβάσατε: Οι Μοναχοί ταίζουν, τσάμπα μάλιστα, εκείνους που ήρθαν για να συλλάβουν τον Γέροντά τους!!!

Επειδή κάποιοι "παντογνώστες" και "υπερκριτές των πάντων", θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το θέμα, τους ρωτάμε ευθέως: Εσείς θα δίνατε έστω ένα ποτήρι νερό σ'εκείνους που ήρθαν να σας συλλάβουν; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Υπενθυμίζουμε πως η Μονή δεν έχει καμία τυπική ή νομική υποχρέωση να το κάνει αυτό. Έχει όμως υποχρέωση που απορρέει από την χριστιανική αγάπη και την πατροπαράδοτη Αγιορείτικη φιλοξενία!

Πηγαίντε λοιπόν, τηλεκατευθυνόμενα δημοσιογραφάκια κι εσείς να μείνετε έστω έξω από τη Μονή, έστω για να την υβρίσετε ελεεινά: Θα δώσουνοι μοναχοί και σ'εσάς ένα πιάτο φαί και θα φροντίσουν να αισθανθείτε άνετα, ώστε να επιτελέσετε το "έργο" σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου