Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Καταθέτουν μαζικά τις πινακίδες των ΙΧ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 27, 2011
Πανικός γίνεται στις εφορίες από κόσμο που σπεύδει να καταθέσει τις πινακίδες των ΙΧ τους.
Το κίνημα γίνεται όλο και πιο μαζικό, αφού οι έκτακτες εισφορές, η εκτίναξη στις τιμές των καυσίμων, τα ασφάλιστρα και τα τέλη κυκλοφορίας που έχουν πάρει την ανιούσα για μια ακόμα φορά, ο φόρος 5% στα αυτοκίνητα πάνω από 2.000 κυβικά, βάζουν φωτιά στην τσέπη των οδηγών.
(ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ)

(ΠΟΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΙΧ?
ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!!!)

Αν το συνδυάσουμε με την αύξηση της ανεργίας και τις συνεχείς μειώσεις μισθών τότε το μείγμα γίνεται όλο και πιο εκρηκτικό.
Πονοκέφαλος έχει δημιουργηθεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αφού περίμεναν έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας. Τώρα με την μαζική κατάθεση πινακίδων, χάνουν όχι μόνο τα έσοδα των τελών, αλλά έσοδα από τα καύσιμα, ΦΠΑ από ασφάλιστρα και πολλά πολλά ακόμα που μπαίνουν έμμεσα ή άμεσα στα κρατικά ταμεία.
Για Πέμπτη και Παρασκευή οι υπάλληλοι των εφοριών έχουν κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις, βάζοντας φρένο στις εισπράξεις τις 2 τελευταίες μέρες του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου