Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Έξω φρενών ο Beni Hill Tourkoglou– Δεν του κάθεται τίποτα: έσοδα, ΓΑΠ και εφοριακοί!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 28, 2011
και συμπληρώθηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου
Τίποτα δεν του πάει καλά. Το ένα χτύπημα μετά το άλλο.
Περίμενε να λυγίσει τον Παπανδρέου με το σφιχτό χρονοδιάγραμμα για το θέμα εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν του βγήκε, λες και τόσο καιρό δεν είχε καταλάβει με τι πούστη είχε μπλέξει.
Τόσο καιρό παλεύει με τα έσοδα και τα οικονομικά της χώρας, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Το ταξίδι με τον Τιτανικό φαντάζει κρουαζιέρα μπροστά στην πορεία της Οικονομίας στα χέρια του.
Τώρα με τους εφοριακούς, οι οποίοι είναι ανένδοτοι για την απεργία τους, μετά τη σημερινή άκαρπη συνάντηση των δυο πλευρών. Οι υπάλληλοι των εφοριών έχουν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις για αύριο και μεθαύριο, οπότε αντι για έσοδα θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο.
Το οικονομικό επιτελείο ψάχνει απεγνωσμένα έσοδα μέρα με τη μέρα και αυτή η απεργία τις δυο τελευταίες μέρες του 2011, τους χαλάει τα σχέδια, έλεγε να κάνει και καμιά δαπάνη για κανένα ακόμα γραφείο με καμιά εκατόν πενηνταριά σύμβουλους, μπαρμπούτσαλα και αυτό.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε στους εφοριακούς ότι εφόσον δεν τα βρήκαν στη σημερινή συνάντηση, θα πάει το θέμα στη δικαιοσύνη για να κηρυχθεί η 24ωρη απεργία παράνομη.
Κάθονταν λοιπόν και αναρωτιόνταν πως θα μπορούσε να τα κάνει όλα λίμπα και να αναμορφώσει την κοινωνία (λες και δεν τα είχε ρημάξει όλα ο παλιομαλάκας) μήπως και του έρθει καμιά ιδέα.

Πάντως, καλού κακού έδωσε μια 10ήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου