Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Δεν μπορεί να είναι ο Εφραίμ μέσα και ο Σημίτης έξω!



Αναρτήθηκε από τον/την defactogr στο Δεκεμβρίου 29, 2011
“Είμαστε υπό Γερμανική κατοχή. Κύριοι υπεύθυνοι, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο Σημίτης”.
Βαρύτατες αιτιάσεις και πολιτικές ευθύνες εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη εξαπέλυσε με δηλώσεις του στο newsbomb.gr (, ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης.
Μάλιστα, ο πατέρας Μουλατσιώτης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι: «Ο κ. Σημίτης, επί πρωθυπουργίας του, είχε καλέσει στο γραφείο του τον ηγούμενο Εφραίμ, όπου τον εκβίασε να συνηγορήσει και κατά συνέπεια να υπογράψει την μεταβίβαση οικοπέδων που ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου».
«Έρχεται η ώρα της… εκκλησίας!»
Ξεκαθάρισε πως οι έντονες αντιδράσεις από πλευράς τόσο της Ελληνικής Eκκλησίας όσο και των ξένων Πατριαρχείων είναι δικαιολογημένες, καθώς η προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ «δεν αποτελεί ένα απλά προσωπικό ζήτημα, όπως στην περίπτωση του πατέρα Ιάκωβου Γιοσάκη» καθώς όπως υπογράμμισε: «απώτερος στόχος πολιτικών και δικαστικών κύκλων είναι η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία».
Παράλληλα, τόνισε πως η Ελληνική κυβέρνηση «βρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή πλέον, με αποτέλεσμα τον απόλυτο εξευτελισμό και την καταδυνάστευση του ελληνικού λαού» καθώς και ότι «υπακούει πιστά κάθε εντολή που λαμβάνει από την Αμερική και την Γερμανία».
Επισήμαινε ότι εκτός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και 50 μητροπολιτών, υπέρ του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, έχουν ταχθεί και «τα Πατριαρχεία της Ρουμανίας και της Γεωργίας, τα οποία τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποφεύγουν να αναφέρουν».
«Δεν είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη!»
Σαφείς αιχμές κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης άφησε με δηλώσεις του στο newsbomb.gr (ηχητικό ντουμέντο στο κάτω μέρος του θέματος), ο πατέρας Μουλατσιώτης.
Συγκεκριμένα, τόνισε πως: «Δυστυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόπιστοι δικαστικοί με κύρος και προσωπικότητα. Ωστόσο, δεν τους αφήνουν να τελέσουν ορθώς την δουλειά τους, όπως για παράδειγμα οι οικονομικοί Εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν».
Υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να κρίνεται ένοχος ο Εφραίμ χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πολιτική ευθύνη. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι φταίνε και οι δύο» και συμπλήρωσε: «Η ίδια η Βουλή αθώωσε όλους τους πολιτικούς που εμπλέκονταν στην εν λόγω υπόθεση. Είναι προφανές ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια».
«Όλα άρχισαν από ρουσφέτια βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ!»
O πατέρας Μουλατσιώτης χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό ως τον «μοναδικό ιθύνοντα νου της πολύκροτης υπόθεσης», ενώ αποκάλυψε πως: «Όλα ξεκίνησαν από ρουσφέτια που έταξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Πεταλωτής σε ιδιοκτήτες σπιτιών που είχαν χτίσει σε οικόπεδα που ανήκαν στη Μονή Βατοπεδίου».
«Οι περισσότεροι εκ των ιδιοκτητών ήταν ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ζήτησαν από βουλευτές και στελέχη του κόμματος να τους μεταβιβάσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας που ανήκαν στη Μονή. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως η Μονή Βατοπεδίου δεν ισχύει η χρησικτησία».
Τέλος, υποστήριξε ότι είναι: «Τουλάχιστον αυστηρή η προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ» ενώ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι στο βούλευμα κατά του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος είναι πιθανόν στο μέλλον να διαπράξει και άλλα εγκλήματα.
«Πώς είναι δυνατόν να αναφέρεται ότι ο γέροντας είναι επικίνδυνος να προβεί και σε άλλα αδικήματα; Ουδέποτε απασχόλησε ξανά την δικαιοσύνη τα τελευταία τρεισήμισυ χρόνια, γιατί πολύ απλά πιέστηκε να υπογράψει από τον κ. Σημίτη», ολοκλήρωσε ο αρχιμανδρίτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου