Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Νεκρός ο 50χρονος παιδεραστής που συνελήφθη χθες

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίτερα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου νοσηλευόταν ο 50χρονος παιδεραστής.

Τουλάχιστον αυτός φαίνεται ότι στο τέλος έδειξε να έχει και ίχνη φιλότιμου !

Νεκρός ο 50χρονος παιδεραστής που συνελήφθη χθες
Ο άντρας συνελήφθη στο Ρέθυμνο και κατηγορείτο για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια.
Ο γυμναστής και προπονητής στίβου και πατέρας δυο παιδιών, τη στιγμή της σύλληψής του κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στη κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε με κουζινομάχαιρο στο λαιμό και στο στομάχι.
Εσπευσμένα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο καθώς είχαν πληγεί δυο αγγεία στην κοιλιακή χώρα. Ο ασθενής υποβαλλόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση μιας και οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να σταματήσουν την αιμορραγία.
Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, υποκύπτοντας τελικά στα βαρύτατα τραύματά του.
Δεύτερη υπόθεση παιδεραστίας αναστατώνει το Ρέθυμνο
Η είδηση έσκασε σα βόμβα στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου καθώς λίγες μόλις εβδομάδες μετά το αρχικό σοκ με τον Νίκο Σειραγάκη, μια ακόμα υπόθεση παιδεραστίας προκάλεσε εκ νέου αναταραχή.
Ο 50χρονος γυμναστής και προπονητής στίβου συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ενώ λίγη ώρα μετά και ενώ οδηγήθηκε στο σπίτι του προκειμένου να γίνει έρευνα παρουσία Εισαγγελέα αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι.
Οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από τη σύλληψη Σειραγάκη, διέθεταν πληροφορίες για την ύπαρξη και δεύτερου υπόπτου για ασέλγεια. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου είχαν στα χέρια τους δυο καταθέσεις-φωτιά από δυο κορίτσια ηλικίας 14 ετών που ανέφεραν ασελγείς πράξεις από τον 50χρονο προπονητή.
Η δικογραφία με την ένδειξη του κατεπείγοντος διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα στην Ανακρίτρια η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.
Η σύλληψή του έγινε στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου ενώ τον οδήγησαν στο σπίτι του όπου και έγινε η μοιραία απόπειρα αυτοκτονίας.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου