Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Στην Ιταλία κλαίνε όταν ανακοινώνουν νέα σκληρά μέτρα – Δεν μπόρεσε να πει τη λέξη “θυσίες” ιταλίδα Υπουργός!


Εκεί ίσως ακόμα οι πολιτικοί είναι ακόμα άνθρωποι και όχι Γομάρια ,
ανθρωπόμορφα αχόρταγα κτήνη, που ίσως και να ηδονίζονται
με το ένα χέρι κάτω από το έδρανο κάθε φορά που ανακοινώνουν
 νέα φορολογικά μέτρα που πρόκειται να φέρουν τον Λαό σε απόγνωση.
Η διαφορά της ποιότητας φαίνεται και από τους μεγαλοκαρχαρίες εργολάβους εκδότες κλπ σε κάθε πατριωτικό κάλεσμα μέχρι σήμερα του Μπερλουσκόνι που έτρεχαν να αγοράσουν τα Ιταλικά ομόλογα για να μην ολισθήσει η Ιταλική οικονομία περισσότερο .
Διαφορετικοί συσχετισμοί θα μου πείτε
"Άνθρωποι και Γουρούνια "

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 5, 2011
Στην Ιταλία οι Υπουργοί κλαίνε όταν πάνε να ανακοινώσουν τα νέα μέτρα και τις περικοπές που θα διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό.
Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι αυτά τα μέτρα έχουν υιοθετηθεί εδώ και καιρό στην Ελλάδα, με παταγώδη αποτυχία, την ώρα που παρασκηνιακά το ΔΝΤ έχει περάσει το κατώφλι της Ιταλίας.
Η Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Ελσα Φορνέρο έβαλε τα κλάματα όταν ανακοίνωνε το νέο πακέτο σκληρών μέτρων 30 δις, εκ των οποίων τα 20 θα πάνε για δημοσιονομική εξυγίανση και τα υπόλοιπα 10 δις για ανάπτυξη.
Φυσικά, γνώριζε ότι αυτά δεν θα είναι τα μόνο μέτρα, αφού το νέο πακέτο περιλαμβάνει αύξηση του ΦΠΑ, φόρο στα ακίνητα που επανέρχεται, αλλά και αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 62 για τις γυναίκες και στα 67 για τους άντρες.
«Έπρεπε … και μας στοίχισε πολύ ψυχολογικά… να ζητήσουμε μια…» ήταν η φράση που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει η Φορνέρο, την οποία συμπλήρωσε ο Μάριο Μόντι. Ποιά ήταν η λέξη; «Θυσία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου