Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Το ΔΝΤ θα αναθεωρήσει το πρόγραμμα του (λόγω αποτυχίας) και εμείς δεν λέμε κουβέντα…

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Δεκεμβρίου 4, 2011
Διαβάστε την απάντηση του Gerry Rice του ΔΝΤ (αναπληρωτή διευθυντού εξωτερικών σχέσεων) σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις αντιδράσεις στην Ελλάδα για το αποτυχημένο πρόγραμμα του ΔΝΤ.
Η συνέντευξη έγινε την Πέμπτη 1 Δεκ.2011.
Ερώτηση: Σήμερα υπήρχε μια άλλη μαζική απεργία στην Ελλάδα. Η πλειοψηφία της κοινής γνώμης εκφράζει την ανησυχία της ότι το πρόγραμμα απέτυχε.

Το ΔΝΤ και η Τρόικα γενικά επιμένουν ότι υπάρχει έλλειψη εφαρμογής, τα συνδικάτα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης επιμένουν ότι η συνταγή είναι λάθος. Με άλλα λόγια, δεν βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ, επειδή το πρόγραμμα του ΔΝΤ δεν προάγει την ανάπτυξη. Θα ήθελα το σχόλιό σας.
MR. RICE: Νομίζω ότι όπως έχω ξαναπεί εδώ, καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ελληνικό λαό. Σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή, τη σημασία του θέματος της ισότητας και ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να διεξάγονται κατά τρόπο που να είναι κοινωνικά δίκαιες και κατά κύριο λόγο να προστατεύονται οι πιο ευάλωτες ομάδες. Είναι απαραίτητο να διανέμεται το βάρος της προσαρμογής ομοιόμορφα μεταξύ άλλων για τα υψηλά εισοδήματα, με ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα, είναι πράγματα που έχουμε ξαναπεί. Πρόκειται να αναθεωρήσουμε το πρόγραμμα και πάλι. Το Διοικητικό μας Συμβούλιο θα συνέλθει σε συνεδρία την Δευτέρα και οι στόχοι του προγράμματος παραμένουν. Νομίζω ότι είμαστε στην ίδια σελίδα, ανάπτυξη, απασχόληση και να τοποθετηθεί η Ελλάδα πίσω σε μια βιώσιμη πορεία. 
Υ.Γ
Είναι δυνατόν το ΔΝΤ, να μας βγαίνει “από αριστερά” και να μιλάει για:
- Ισότητα ;
- Δίκαια μέτρα;
- Προστασία των ευάλωτων ομάδων;
- Κοινωνική δικαιοσύνη;
- Ανάπτυξη και απασχόληση ;
Είναι δυνατόν να μας λέει το ΔΝΤ ότι θα αναθεωρήσει το πρόγραμμα….
και εμείς να μην λέμε μια κουβέντα..
Πως θα την κάνουν την αναθεώρηση, μονομερώς ;;
Εμείς δεν έχουμε άποψη;;
(ΟΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ
ΒΛΕΠΕ ΕΛ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ) OH MY GOD XECHASA THN MARGARET.....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου