Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους

¨newsbomb.gr

Μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα με την βοήθεια της Ξενογιαννακόπουλου.

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους

Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα έχει δώσει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας στις αρμόδιες προξενικές αρχές σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Η υπουργός μάλιστα εξηγεί απροκάλυπτα ότι αρκεί η «καλή πίστη» των ταξιδιωτών και τα «εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία» προκειμένου να παρακαμφθεί  ακόμα και η αυτοπρόσωπη παρουσία στο ελληνικό προξενείο των Τούρκων που θέλουν να εισέλθουν στην χώρα μας!
Συγκεκριμένα, το έγγραφο – απάντηση της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου προς απάντηση σχετικής ερώτησης της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη αναφέρει ότι  «έχουν δοθεί οδηγίες εφ όσον οι περιστάσεις το επιτρέπουν για τη χρήση δυνατότητας εξαίρεσης από την υποχρέωση αυτοπρόσωπης παρουσίας των αιτούντων, προκειμένου περί ταξιδιωτών καλής πίστης ή όταν μεσολαβούν εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία καθώς και οδηγίες για την συντόμευση του χρόνου έκδοσης των θεωρήσεων εντός 24 ωρών».
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το υπουργείο «εφηύρε» «κάρτες ελευθέρας εισόδου» 5ετούς διάρκειας!
Αναλυτικά η υπουργός εξηγεί ότι «με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση των Τούρκων ταξιδιωτών «καλής πίστης», δηλαδή, μεταξύ άλλων, επιχειρηματιών, ατόμων εγνωσμένου οικονομικού και κοινωνικού κύρους, πανεπιστημιακών, ερευνητών, κλπ ισχύουν γενικές οδηγίες προς Προξενικές μας Αρχές στην Τουρκία για τη χορήγηση σε αυτούς, κατ αρχήν, θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων μακράς διάρκειας, ισχύος μέχρι 5 ετών».

1 σχόλιο:

  1. Α!ρε κατσικα καλης πιστης οι τουρκοι ουστ λουλου
    μπας και σφαξουν πρωτα εσας οι τουρκοι με καλη πιστη να ξεβρωμισει η Ελλαδα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή