Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ στην Καστοριά από την άγρια δολοφονία 22χρονης φοιτήτριας

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 17, 2011
Στο Facebook κοινοποίησε τα τελευταία του λόγια ο δράστης της άγριας δολοφονίας 22χρονης
φοιτήτριας λίγο μετά και αφού την είχε σκοτώσει καρφώνοντας τουλάχιστον δέκα φορές το κρητικό μαχαίρι που είχε στην καρδιά της. «Λυπάμαι και συγνώμη… ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει… σε αγάπησα… σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. 1 ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε 1 χρόνο τώρα ποτέ δεν άφισε ο ένας τον άλλο μόνο του… Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου).
Αυτό το μήνυμα έγραψε ο δράστης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη.
Ο δράστης, αφού μαχαίρωσε την νεαρή κοπέλα, την χτύπησε και με κατσαβίδι στο λαιμό και έπειτα την πέταξε στη λίμνη της Καστοριάς.
Σύμφωνα με την αστυνομία το έγκλημα έγινε μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο Κιλκίς όπου η αστυνομία τον σταμάτησε τυχαία για έλεγχο ( ίσως και για υπερβολική ταχύτητα) και εντόπισε στο κάθισμα ίχνη από αίματα και τρίχες από μαλλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου