Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Οργή Σφακιανάκη: Εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν! Τι πρέπει να κάνουμε για να τους απομακρύνουμε από την κοινωνία;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 19, 2011
Ο Μανώλης Σφακιανάκης είναι από τους πλέον επιτυχημένους διοικητές ΔΗΕ στον πλανήτη, λόγω των απανωτών επιτυχιών στην εξάρθρωση δικτυων διακίνησης υλικού σαδισμού και πορνογραφίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους. Το γιατί, είναι απλό. Είναι ο ίδιος οικογενειάρχης που σέβεται τον όρκο του αλλά και το υπέρτατο δώρο του να είσαι γονιός.
Την περίπτωση του σαδιστή δολοφόνου της φοιτήτριας την γνώριζε αφού την είχε εξαρθρώσει ο ίδιος. Μόλις λοιπόν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας αλλά και των φρικιαστικών λεπτομερειών, δεν έκρυψε την οργή του. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι άνδρες της ΔΗΕ εξαρθρώνουν μετά από τιτάνιες προσπάθειες τις σφηκοφωλιές των καθαρμάτων και έπειτα ενημερώνονται πως… είναι πάλι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους!
“Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν για να τους απομακρύνουμε από την κοινωνία; Γιατί αυτός είναι ο σκοπός και όχι η δήθεν εξοικονόμηση ή η όποια αποσυμφόρηση που θέτει σε κίνδυνο ζωές παιδιών. Καθημερινά δίνουμε την μάχη πρώτα με τους εαυτούς μας για να μην υπερβούμε τις γραμμές με αυτά που βλέπουμε…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου