Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΙ Ο Β ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΓΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 2, 2011
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Πειραιωτών  στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για  τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους  μας.
Από τις 10:00 το πρωί, στην πλατεία Κοραή, δεκάδες δημότες, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές, έμποροι και επιχειρήσεις προσφέρουν τρόφιμα,  ρούχα  και άλλα είδη, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους  συμπολίτες μας. Οι προσφορές αγάπης συνεχίζονται μέχρι σήμερα το βράδυ, καθώς και αύριο από τις 10:00  μέχρι τις 16:00.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε:
«Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή σήμερα, γιατί βλέπω μια ευρεία ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης που έχουμε κάνει. Στον Πειραϊκό λαό και όχι μόνο. Ανέκαθεν υπήρχαν φτωχοί άνθρωποι που στερούνται τα απαραίτητα.
Σήμερα ο αριθμός τους έχει πολλαπλασιαστεί όπως και  το μέγεθος.
Γι αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία, να γίνουμε πραγματικοί δότες αγάπης όσοι δεν μας λείπουν τα απαραίτητα. Και αυτή η μοναδική ευκαιρία να γίνουμε δότες αγάπης θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προσφέρει περισσότερα στο δότη παρά στο δέκτη. Όποιος δίνει αγάπη κερδίζει ευτυχία. Κερδίζει αυτοεκτίμηση. Πάνω απ΄ όλα γνωρίζει ότι με αυτό που  έδωσε, κάποιο παιδί θα κάνει χαρούμενα Χριστούγεννα.
Αυτές τις άγιες ημέρες ας ανοίξουμε περισσότερο την καρδιά μας. Να μπει μέσα Χριστός. Χριστός σημαίνει αγάπη και αγάπη σημαίνει ευτυχία.»
Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα Παρασκευή (10:00 με 20:00) και αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (10:00 με16:00), ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΚΟ.Δ.Ε.Π., συγκεντρώνει στην πλατεία Κοραή, τρόφιμα, είδη ρουχισμού και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
Τρόφιμα: ζυμαρικά, κονσέρβες, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, γάλα μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ, μπισκότα και μαρμελάδες.
Είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης.
Άμα δεν είσαι λαμογιο και παρτάκιας αλλά γουστάρεις να σώσεις μια κατάσταση μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ,και στο έργο σου να είσαι συνεπής και για τον λαό σου να γίνεις σωτήρας και ευεργέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου