Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΦΑΧΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μόλις σε ένα χρόνο η διακυβέρνηση του Παλιοπούστη του Αρχιτσόγλανου, του Εφιάλτη του Γιωργάκη του Παπανδρέου αυτού που από την πρώτη μέρα αποκαλώ Πανούκλα της Πατρίδας, κατάφερε και γύρισε το ρολόι της χώρας μας στα πέτρινα χρόνια της Κατοχής .

Με την καθοδήγηση των νεοναζί σαν πειθήνιο όργανό τους το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος κατάφερε να ανατρέψει τον κοινωνικό ιστό της χώρας και να οδηγήσει το μεγαλύτερο ποσοστό στην φτώχεια στην απόγνωση και στην ασιτία.
Οι εικόνες τρομακτικές και παράλληλα αντιφατικές,
 κάποιοι που δεν εννοούν να κάνουν με τίποτε οικονομία ,ακόμα και για να πάνε να ξενοπηδήξουν στο εξωτερικό χρησιμοποιούν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πληρώνουμε όλοι μας σαν κερατάδες,
κάποια άλλα γομάρια θέλουν 800,000 ευρώ κάθε μήνα για να φτιάχνουν καινούργιο γραφείο,καποιανού τα λάθη στοιχίζουν μερικά εκατομμύρια ευρώ το καθένα και όλοι στα αρχίδια τους και για τους υπόλοιπους ο Κλεφτοδήμος (ποτέ και με καμιά του ενέργεια δεν απόδειξε ότι είναι κάτι διαφορετικό αποφασίζουν)
 να διατηρήσουν τα παράνομα μέτρα και να προσθέσουν και άλλα μόνο και μόνο γιατί έτσι εμπνεύστηκε κατά την διάρκεια της αφόδευσης της αγάμητη  Γερμανίδα  Καγκελάριος και τρέχουν αφενός μεν ποιος να της πρωτοσκουπίσει τα οπίσθια ινα μη συγκαεί αφετέρου δε να της εκπληρώσουν  το θέλημα της ως εν ουρανό και επί τη γης για αποδείξουν πόσο λινάτσες και πόσο ξεσκισμένοι λακέδες είναι.
Τα αστέρια μας οι βουλευτάδες μας θέλουν αναδρομικά ,τώρα σε κλωτσιές σε μπουνιές δεν μας το ξεκαθάρισαν!!
Φυσικά εμείς τους καμαρώνουμε και ενίοτε τους βαράμε και παλαμάκια αν τι για φάσκελα και σφαλιάρες .
Και φυσικά εκείνοι βλέποντας την ανοχή μας πηγαίνουν κάθε μέρα και ένα βήμα μπροστά ,σήμερα ζητάνε αναδρομικά, αύριο θα μας ζητήσουν κώλο.
 Αργότερα άμα δεν έχουμε να πληρώσουμε θα μας πουλάνε για σαπούνι και για αφρόλουτρο ,ξέρουν αυτοί θα τους πουν πως οι Γερμανοί έχουν τεχνογνωσία αυτοί από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.τότε το λέγανε Έγκλημα Πολέμου τώρα θα λέγεται πράσινη ανάπτυξη
Και εμείς πάλι θα είμαστε και τότε χαλαροί και θα ξαναλέμε τι καλά ευτυχώς αυτήν την βδομάδα δεν ήμασταν εμείς γιατί άρχισε ένα καινούργιο τουρκικό σήριαλ στον ΑΝΤ1 και θα χάναμε τα πρώτα επεισόδια
Κατάντια μας ,δεν νομίζετε?
Οι μεγάλες αλλαγές και οι κατακτήσεις δεν γίνονται με λουλούδια  και φιλοφρονήσεις αλλά με αγώνες και με θύματα .
Και σίγουρα όχι με την σύμφωνη γνώμη της Τρέμη του Πρετεντέρη και του κάθε Μαλάκα που βγαίνει στα κανάλια και ωρύεται ότι είναι απαράδεκτο να βρίσουν τον τάδε υπουργό, δεν είναι πρέπον να γιουχάρουν ένα βουλευτή και αρχίδια τούμπανα.
Ξέρετε πόσα παίρνει ο κάθε ένας τους για να λέγει καθημερινά αυτές τις μαλακίες ,
όσα δεν θα δείτε εσείς όλο τον χρόνο, αυτοί τα παίρνουν σε μια μονό δύσκολη μέρα.
Στους αγώνες δεν κατεβαίνεις με λουλούδια,κατεβαίνεις εναντίον των Γερμανών,Ο Γεωργάκης και το ΠΑΣΟΚ του ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν ήρθαν στην εξουσία ήταν να αφοπλίσουν τα ΤΕΑ .
Τα είχαν όλα προβλέψει και προσχεδιάσει από την πρώτη στιγμή και φοβόνταν τις αντιδράσεις μας έπρηξαν και στο μπλα μπλα και φάγαμε την φόλα ,
τώρα θα κάνουν οι Γερμανοί Παρέλαση και δεν θα έχουμε να τους πετάξουμε ούτε σοκολατάκι γιατί θα τα έχουμε φάει λόγω πείνας.
Ας φάμε λοιπόν τον Βενιζέλο και τον Πάγκαλο, κάτι θα φτουρήσουν στα συσσίτια απόρων ,έχει και άλλα καλοθρεμμένα γομάρια η βουλή μετά θα ρθει και η σειρά τους καθένας με την ώρα του.
Άλλωστε η πείνα ήταν πάντα  κακός σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου