Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 40,3% ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ

Αναρωτιέμαι για το εξής.
 Εφ όσον αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι κατά παραγγελιά κατά ποσόν κατά παραγγελιά είναι και τα αποτελέσματα ?.
Όπως λέει και ο Λαός μας με τον παρά μου .Γ...........και την κυρά μου.
eklogika.gr
Σταθερά μπροστά η ΝΔ, αλλά με χαμηλά ποσοστά δείχνει και νέα δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος της Κυριακής. Σε υψηλά ποσοστά η δημοτικότητα Παπαδήμου έναντι Παπανδρέου και Σαμαρά
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει           
(ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ)!!!

Ολοένα και περισσότερο επιβεβαιώνεται, βάσει των δημοσκοπήσεων, κάθε εβδομάδα που περνάει η κατάρρευση του δικομματισμού στην Ελλάδα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώσουν μακράν τα μικρότερα ποσοστά τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια και η ΝΔ που προηγείται με διαφορά που κινείται γύρω στις 8 ποσοστιαίες μονάδες, δεν πλησιάζει καν σε ενδεχόμενη αυτοδυναμία.
Τα παραπάνω συμπεράσματα έρχονται να επιβεβαιωθούν για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα με τη δημοσκόπηση της Marc που δημοσιεύεται στο «Έθνος της Κυριακής» και η οποία δίνει το… σύνηθες προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ, με διαφορά που φτάνει τις 7,7 ποσοστιαίες μονάδες. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται και πάλι η σημαντική άνοδος της Δημοκρατικής Αριστεράς (υπάρχει άνθρωπος να εμπιστεύεται τον Κουβέλη σήμερα ?) , η οποία κινείται σταθερά σε ποσοστά περίπου 7%. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 13%, το ΚΚΕ 8,7%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,2%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,6% και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 2,3%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,2% ενώ οι αναποφάσιστοι ξεπερνούν το 25%.
Από τα υπόλοιπα στοιχεία που παρουσιάζονται στη δημοσκόπηση, ξεχωρίζει το ότι το 60,4% των ερωτηθέντων, επιθυμούν κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις πρόωρες εκλογές. Παράλληλα, σε ποσοστό 57% θεωρούν θετικό ή μάλλον θετικό γεγονός το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, έναντι 36,2% που το θεωρούν αρνητικό ή μάλλον αρνητικό.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον πρωθυπουργό, ο Λουκάς Κλεφτοδήμος συγκεντρώνει θετικές απόψεις σε ποσοστό 62% (?), έναντι 29,7% που δηλώνει το αντίθετο. Παράλληλα, θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του Αντώνη Σαμαρά, με ποσοστό 54,3% έναντι 21,7% που συγκεντρώνει ο πρόεδρος της ΝΔ. Ακόμη μεγαλύτερη είναι η διαφορά που χωρίζει τον κ. Κλεφτοδήμο από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου στο ερώτημα του ποιος από τους δύο είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα το 71,8% «ψηφίζει» υπέρ του κ. Κλεφτοδήμου έναντι μόλις 3,8% που προτιμά τον πρώην πρωθυπουργό.
Όταν το ερώτημα τέθηκε για το ποιός από τους Σαμαρά ή Παπανδρέου είναι καταλληλότερος το ποσοστό είναι 54,3 - 21,7 αντίστοιχα.
Από τη δημοσκόπηση, προκύπτει ακόμη ότι το 75% των ερωτηθέντων θέλει τη δημιουργία νέων κομμάτων, ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 40,3% τάσσεται υπέρ της παράτασης του βίου της κυβέρνησης Κλεφτοδήμου και επιθυμεί οι εκλογές να πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας. (ξέρετε κανέναν στον περίγυρο σας που να θέλει εκλογές στο τέλος της τετραετίας ?.
Τόσο σαδομαζοχισμό δεν τον αντέχει ο Έλληνας)
Σημειώνεται ακόμη ότι το 47% θα ψήφιζε κόμμα Κλεφτοδήμου στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου