Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Ισπανικό fund απέσυρε τη συμμετοχή του στο PSI γιατί προτιμά το πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα! Και ο Βενιζέλος ζει στον κόσμο ..tromba marina allaloum oloi mazi ..oh i am so happy!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Δεκεμβρίου 21, 2011
Εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο Βενιζέλος με το PSI. Συνηθισμένα τα βουνά από λίπος από τα χιόνια άλλωστε
Βγαίνει και λέει πως οι συζητήσεις για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων πάνε καλά και μάλιστα ότι η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά οι εξελίξεις (και οι πληροφορίες) τον διεψεύδουν!
Ε'ελα ρε αλήθεια άκου να δείς !!!
Σύμφωνα με το Reuters, το ισπανικό hedge fund Vega Asset Management που βρίσκεται πίσω από την ισπανική τράπεζα Banco Bilbao Vizcava (BBVA), αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πλήγμα στις διαπραγματεύσεις, αφού το συγκεκριμένο fund δεν είναι μικρό…
Η είδηση όμως, κρύβεται πίσω από τα προφανή. Το συγκεκριμένο fund επέλεξε να αποχωρήσει γιατί κατέχει μεγάλο αριθμό ελληνικών CDS. Τι σημαίνει αυτό; Προτιμά το πιστωτικό γεγονός από το να συμμετάσχει στην ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων!
Πλέον, είναι διάχυτος ο φόβος ότι θα ακολουθήσουν και πολλά ακόμα funds και τράπεζες που θα είναι κάτοχοι CDS και θα προτιμήσουν το πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα.
Ήδη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και το IIF διαρρέεται ότι τα συζητήσεις δεν πάνε καθόλου καλά, και εκφράζουν αμφιβολίες για το αν θα υπάρξει επίτευξη οριστικής συμφωνίας, αλλά προβληματίζονται και για ποσοστό συμμετοχής στο PSI.
Το μόνο σίγουρο που υπάρχει, δεν είναι ούτε καν το επιτόκιο των νέων ομολόγων, αλλά το γεγονός ότι τα ελληνικά ομόλογα θα υπαχθούν στο βρετανικό δίκαιο, καθώς οι ξένοι το είχαν ως πρώτο στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου