Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τώρα καταλαβαίνουν στη ΝΔ πως η διαγραφή Λυμπερόπουλου ήταν γκάφα, αλλά…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 17, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/12/4d719487ff46f079acbed38358c2365c.jpg?w=485&h=333Τρέχουν και δεν φτάνουν.
Ο Λυμπερόπουλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δεν κρύβει την οργή του για δύο στενούς συνεργάτες του Σαμαρά ( ο ένας με μισθό στη ΝΔ) που όπως λέει είναι υπαίτιοι για την διαγραφή του. Να ταν όμως μόνο αυτό…
Παραδοσιακά οι ταξιτζήδες ήταν ψηφοφόροι της ΝΔ. Διόλου ευκαταφρόνητος κλάδος αν προσθέσετε και τις οικογένειες τους. Σατανάς λοιπόν ο Καρατζαφέρης, έδωσε σαφέστατη εντολή στον Βορίδη να τα κάνει μπάχαλο υπέρ των ταξιτζήδων για να τους μαντρώσει στο “τσίρκο της πολιτικής”.
Όχι, ο Λυμπερόπουλος δεν υπάρχει περίπτωση να πολιτευθεί με το ΛΑΟΣ. Φοράει παντελόνια, δεν είναι κωλοτούμπας. Όμως εκπροσωπεί έναν κλάδο και όχι κάποιο κόμμα. Όταν λοιπόν του ζητούν να στηρίξει τη ΝΔ, αυτός απαντά με φυσικότητα ότι εάν το κάνει, θα γίνει ο ίδιος ασπόνδυλος. “Να στηρίξω αυτούς που με διαγράφουν”; Και δεν είνα η διαγραφή τόσο, όσο οι λόγοι που ο Θύμιος πιστεύει ότι την υπαγόρευσαν. Με “κράχτη” τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ αλλά και άλλους μεγαλοξενοδόχους που έχουν στενές σχέσεις με τον Σαμαρά.
Αυτοί με την απελευθέρωση θα θησαυρίσουν αφού θα εντάξουν στις μονάδες τους και στόλο αυτοκινήτων, με δεδομένη την κίνηση από τις ρεσεψιόν των ξενοδοχείων τους.
Είναι τόσο ενθουσιασμένοι που ακόμα και ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος της Aldemar που δεν ήθελε να δει τον Σαμαρά ούτε ζωγραφιστό, τώρα αρχίζει και τον καλοβλέπει… “Κάτι ήξερε ο Μήτσης που τον είχε αγκαζέ” έλεγε με νόημα.
Έτσι και ο Θύμιος θεωρεί επιβεβλημένο να πει στους συναδέλφους του να ψηφίσουν αυτούς που στηρίζουν τον κλάδο ακόμα και αν το κάνουν απολυτως υποκριτικά, όπως ο ΛΑΟΣ του μνημονίου. Μένει όμως στα πρόσωπα και όχι στα κόμματα.
“Μας στήριξαν παλικάρια όπως ο Βορίδης, ο Καμμένος, ο Μανώλης, ο Παυλόπουλος, Ο Καρατζαφέρης κλπ κλπ”, αυτούς θα στηρίξουμε.
Τι και αν ο Ανδρέας Λυκουρέντζος μυρίστηκε τον κίνδυνο και άρχισε τις επαφές με τα σωματεία των αυτοκινητιστών ανά την επικράτεια για να τους συναντήσει; Οι πόρτες ήταν κλειστές. Και μετά την διαγραφή του ο Λυμπερόπουλος θεωρείται “Τοτέμ” για τον κλάδο. Πριν κάποιοι του καταλόγιζαν ότι έβαζε νερό στο κρασί του για να πολιτευθεί με τη ΝΔ. Τώρα έγινε ο Βελουχιώτης των εφοπλιστών της ασφάλτου (που έλεγε και ο αείμνηστος) που τείνουν να κάνουν τα καπό τους κονσερβοκούτια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου