Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο.Υ.Κ. : Η Δίκη, η Απόφαση . . .

Γράφει ο maximos

Τελείωσε η δίκη των άνδρων των Ο.Υ.Κ του Λιμενκού Σώματος. Απο τους 39 κατηγορούμενους 2 μόνο καταδικάστηκαν με αναστολή. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται σαν καταδίκη. Δεν είναι έτσι. Ας υποθέσουμε ότι αυτή η δίκη γινόταν σε άλλη εποχή.
Ο Τσίπρας παρέα με τον Κουβέλη και όλη την συμμορία τους θα ήταν πρώτο τραπέζι πίστας να ζητάνε το κεφάλι των ανδρών του Λιμενικού. Ο Αλάβάνος θα είχε μαζέψει του κουκουλοφόρους του για να ρίξουν συγκεκριμένα ποσά βίας. Η συντρόφισσα Παπαρήγα με....
θυμόσοφη διάθεση θα αραδιαζε το πώς ο καπιταλισμό καλλιεργεί ταξικά φαινόμενα. Το χουντόπαιδο Δημητρας του πρακτορείου του Ελσίνκι θα γύρναγε από κανάλι σε κανάλι συκοφαντώντας και διασύροντας τους άνδρες που θυσιάζονται για τον Έλληνα πολίτη. Στα πρωινάδικα και μεσημερινάδικα θα στριμώχνονταν οι επαγγελματίες του μίσους κατά της Ελλάδας. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Η δίκη πέρασε στα ψιλά. Ο Δημητράς δεν παρουσιάστηκε να καταθέσει με το σαθρό επιχείρημα ότι κινδυνεύει. Παραμύθια κάποιος του είπε να μην πάει. Ο Τσίπρας και Κουβέλης το ξέχασαν και το βούλωσαν. Βλέπετε οι επικοινωνιολόγοι τους συμβούλευσαν: στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε βάλτε και λίγο το έθνος στις παρλαπίπες που ξεφουρνίζετε Ο Τσίπρας θυμήθηκε την “εθνική ανεξαρτησία”. Ο Κουβέλης χρησιμοποιεί την λέξη έθνος, λέξη που πριν από κανά χρόνο θα του προκαλούσε αλλεργία. Δεν τους έπαιρνε να πάνε στην δίκη και να ρίξουν την χολή τους. Η καταδίκη των δύο ανδρών, των δύο Ελλήνων μπορεί να ξενίζε.ι Στην πραγματικότητα είναι μία μεγάλη νίκη. Οι επαγγελματίες του ανθελληνισμού λούφαξαν, κρύφτηκαν στις τρύπες και τα λαγούμια τους. Οι πατριώτες έδωσαν παρόν εκφράζοντας δυναμικά τους Έλληνες, Ποιός μπορούσε να κατηγορήσει τους άνδρες του ΛΣ όταν οι ίδιοι οι δικαστές δικάζονται. Οι Ανδρες αυτοί είναι αθώοι είναι ήρωες στην ζωή και στην πράξη. Τους έχει αθωώσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα των ταλαιπωρημένων Ελλήνων που καθημερινά βιώνουν στο πετσί τους την βία των ορδών που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα.

ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου