Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ " Βενιζέλος: Άλλοι αποφασίζουν για την τύχη μας…"

Μία τέτοια ομολογία από τν Ευάγγελο Βενιζέλο δεν μπορούσαμε να την φανταστούμε!
Στην ομιλία του, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στο 22ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα: «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας – Ώρα ευθύνης, αποφάσεων και δράσης», έριξε… βόμβα μεγατόνων.
Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, «όταν είπα ότι είμαι εξουθενωμένος, εννοούσα ότι ειλικρινά με βασανίζει πάρα πολύ το να βλέπω την ελληνική κοινωνία να πενθεί το χαμένο παράδεισό της και να βλέπω τον επιπόλαιο και ελαφρό τρόπο, με τον οποίο πολιτικοί, αναλυτές, διαμορφωτές της κοινής γνώμης, παράγοντες του οικονομικού και πολιτιστικού βίου αντιμετωπίζουν το φαινόμενο αυτό, που στην πραγματικότητα είναι μια άσκηση εθνικής αυτογνωσίας».
Έως εδώ, καλά… το καλύτερο το άφησε για αργότερα: «ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα και να μου δοθεί κάποτε η ευκαιρία να ασκήσω ως Υπουργός Οικονομικών την οικονομική πολιτική που πιστεύω ως ωφέλιμη για τη χώρα. ( ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ)Αλλά όταν βρισκόμαστε σε μία κατάσταση ανάγκης, όταν δεν μπορούμε να αναπτύξουμε τον πλούτο των ιδεών μας και να αναπτύξουμε σε ένα δεοντολογικό επίπεδο την άποψή μας και τις προτάσεις μας, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε μετά λόγου γνώσεως και με αίσθηση ιστορικής ευθύνης μία κατάσταση εθνικής κρίσης, εκεί δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για θεωρητικές συζητήσεις».(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ?)
Όταν ο υπουργός Οικονομικών ομολογεί ότι «ελπίζει» να έρθει η στιγμή που θα έχει την ευκαιρία να ασκήσει ωφέλιμη πολιτική για τη χώρα, ομολογεί ότι η συγκεκριμένη που ακολουθεί εδώ και μήνες, μόνο ωφέλιμη δεν είναι για την πατρίδα και τους Έλληνες! (ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ)
Ομολογεί ο υπουργός ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου και η κυβέρνηση Παπαδήμου «αναγκάζονται» να εφαρμόσουν, προφανώς κατόπιν «εντολών» ή «πιέσεων» πολιτικές που είναι καταστροφικές για τη χώρα…
Μοιραίοι πολιτικοί, την πιο κρίσιμη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού Έθνους, έτυχε να κρατούν τις τύχες της πατρίδας στα χέρια τους…
neosteki
(ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΙΣΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ)?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου