Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

αναγκάστηκε να αφήσει σε ίδρυμα τα παιδιά του γιατί δεν είχε τρόπο να τα θρέψει

Δεν είχε να θρέψει τα παιδιά του και τα έβαλε σε ίδρυμα!

Ένας 45χρονος πολύτεκνος πατέρας από την Πάτρα αναγκάστηκε να βάλει σε ίδρυμα τέσσερα από τα δώδεκα παιδιά του προκειμένου αυτά να έχουν καλύτερη μοίρα…
Ο τραγικός πατέρας, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η εφημερίδα  Espresso, εργαζόταν ως υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι όταν η σύμβαση έληξε. Έψαξε για εργασία αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο.
Η οικογένεια του Δημήτρη Γασπαρινάτου ζει σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό, νερό, ρούχα. Από τη στενοχώρια του, η γυναίκα του λύγισε και δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της.
«Βρισκόμαστε σε άθλια κατάσταση. Τα παιδιά μου τα δίνω για να έχουν μια καλύτερη ζωή. Δεν είμαι τεμπέλης. Το ψυγείο είναι άδειο κι όταν τα βλέπω να κλαίνε από την πείνα, θέλω να πεθάνω», δηλώνει ο 45χρονος πατέρας.
Απελπισμένος, χτύπησε την πόρτα του Δήμου Πατρέων και υπήρξε κινητοποίηση, ενώ η πρόεδρος της ανατολικής δημοτικής κοινότητας του δήμου, Κανέλλα Σολωμού κατάφερε να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες και τις επόμενες μέρες τέσσερα από τα παιδιά της οικογένειας, θα μεταφέρουν στο ίδρυμα «Σωτήρ» της Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου