Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ – ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 21, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/12/aaaaaaa.jpeg?w=280&h=180Γράφει ο Οργισμένος Δημόσιος Υπάλληλος

Το ένα μετά το άλλο τα Διοικητικά Εφετεία της Χώρας ξεθεμελιώνουν την εφεδρεία, με την οποία Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Δημήτρης Ρέππας επιχείρησαν να καταργήσουν, με τρόπο από αντισυνταγματικό ως θεσμικώς πραξικοπηματικό, την μονιμότητα που κατοχυρώνουν εδώ και δεκαετίες τα Συντάγματά μας. Και που καθιερώθηκε με «δάκρυ και αίμα».
Συγκεκριμένα τα Διοικητικά Εφετεία εκδίδουν προσωρινές διαταγές, παρέχοντας προσωρινή δικαστική προστασία στους δημόσιους υπαλλήλους που βγαίνουν στην εφεδρεία, ως την εκδίκαση των αιτήσεων ακυρώσεως.  Επιτέλους υπάρχουν Δικαστές και Δικαιοσύνη απέναντι στο καταρρέον καθεστώς του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ που «κατάφεραν» να μας οδηγήσουν σε νέες «Πλατείες Κλαυθμώνος».
Και για να είμαστε δίκαιοι με τα πράγματα όλα αυτά τα είχε καταγγείλει αλλά και προβλέψει η Νέα Δημοκρατία, μέσα και έξω από τη Βουλή.  Έτσι για την ιστορία παραθέτομε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εμπεριστατωμένη ως προφητική αγόρευση του Προκόπη Παυλόπουλου, που εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, στην συζήτηση της 18ης Οκτωβρίου 2011 στη Βουλή, ανέπτυξε το ζήτημα της κραυγαλέας αντισυνταγματικότητας των διατάξεων περί «εφεδρείας» και «κινητικότητας»:
«Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των αρχών της μονιμότητας, όπως τις εξέθεσα προηγουμένως, με βάση τη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πράγμα άλλωστε που εκτίθεται με ενάργεια και στην έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής. Αυτές οι διατάξεις, ως αντισυνταγματικές, και επειδή υπάρχει, όπως γνωρίζετε, όχι μόνον οριστική, αλλά και προσωρινή δικαστική προστασία από τα τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια και το Συμβούλιο της Επικρατείας, ουσιαστικά είναι ανεφάρμοστες. Δηλαδή, η Κυβέρνηση, είτε τις θεσπίζει, είτε δεν τις θεσπίζει, απλώς σπέρνει τον πανικό στη δημόσια διοίκηση.  Με την πρώτη απόφαση που θα ληφθεί προς αυτή την κατεύθυνση, να είστε βέβαιοι πως κάθε τέτοια απόφαση θ’ ανασταλεί από τα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια. Πράγμα που σημαίνει ότι, ήδη απ’ αυτή τη στιγμή, θέτουμε το ζήτημα. Υπάρχει δικαστική προστασία και δεν πρόκειται ν’ αποδώσει αυτή η ρύθμιση
Επιτέλους οι κατεστημένες νοοτροπίες τελειώνουν.  Το πάλαι ποτέ «κραταιό» ΠΑΣΟΚ ανήκει στα σκουπίδια της ιστορίας. Δημόσιοι Υπάλληλοι, εσείς που το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να ρίξει «στην πυρά» ως εξιλαστήρια θύματα των σκοπιμοτήτων του και της ανευθυνότητάς τους, εσείς που είσαστε οι «Ιφιγένειες» της προκλητικής πολιτικής του «κοινωνικού αυτοματισμού» του Γιώργου Παπανδρέου και της ανεκδιήγητης παρέας του, αντισταθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου