Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΝ "Συμβαίνουν τώρα: έκτακτα μυστικά δείπνα των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ μετά την αποκάλυψη μας!"

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 22, 2011
Η ΑΝΝΟΥΛΑ, Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ «ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»ΔΕΙΠΝΟΥΝ ΤΩΡΑ
Κλήρωσε το δαχτυλίδι, χάνεται η ψυχραιμία!
            Μέσα στη νύχτα, όταν η «καταιγίδα» της καταστροφικής ως προδοτικής πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου και η καταιγίδα της φύσης σοβούν, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης δειπνούν «χωριστά και όχι πια αγαπημένοι».  Δειπνούν και προσπαθούν να περισώσουν τα πολιτικά τους πτώματα και περιττώματα.
          Εδώ ο «κόσμος καίγεται και τα παιδιά… χτενίζονται».(ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ)  Στην πραγματικότητα απλώς επιβεβαιώνουν, στην κυριολεξία, την ανεκδιήγητη ρήση του Θόδωρου Πάγκαλου, τον οποίο δεν κάλεσαν γιατί μάλλον φοβούνταν ότι δεν θα μείνουν ούτε τα πιάτα και τα πιρούνια! «Μαζί τα φάγαμε»!!! Μόνο που ο Λαός πεινάει.  Και, φυσικά, ο Λαός δεν ξεχνάει.  Ο Λαός τους ξερνάει. «Αννούλα του χιονιά», Αντρίκο «Βασιλάκη Καΐλα», Μιχαλάκη «Προφήτη της δεκάρας» και «κολλητέ του Βαθέως – Κατάβαθου» -με το κομπολόι και τα μεγάλα αυτιά- the game is over.  Και οι «νταβατζήδες», που έχουν χωριστεί στα δύο για πάρτη σας, τρέχουν και δεν φτάνουν.  Αλλά δεν θα σας σώσουν.  Μαζί σας καταρρέουν.  Δείτε καθημερινά τις κυκλοφορίες τους.

Σοσιαλιστική Άνοιξη
πέφτουν τα φύλα των δέντρων σαν τις καρπαζιές και τις σφαλιάρες που δεν θα προλαβαίνετε παλιομαλάκες να εισπράττετε αν τολμήσετε να βγείτε σε καμιά πλατεία σε καμιά αλάνα και ζητήσετε την ψήφο του κόσμου .
Δεν ξέρω αν θα σας δώσουν ψήφο αλλά κανένα παλούκι από πίσω σίγουρα θα σας το παραχωρήσουν και με μεγάλη ευχαρίστηση ρουφιάνοι, αποτυχημένοι,
προδότες του Κερατά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου