Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μόνο ψευτοεκλογές επιτρέπει η τρόϊκα!!!

Στο τέλος θα μας φέρουν και κανένα επιτραπέζιο με τίτλο εκλογές και θα μας πούνε πάρτε το και πολύ σας είναι
Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Δεκεμβρίου 15, 2011
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόϊκα κατέστησε σαφές ότι τα σκληρά μέτρα που θα ακολουθούν το νέο μνημόνιο, θα αποφασιστούν τώρα από την συγκυβέρνηση Παπαδήμου και τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ), θα υπογράψουν και θα δεσμευτούν ότι θα τα τηρήσουν κατά γράμμα και μετά τις εκλογές, όποιο κόμμα και αν έρθει στην εξουσία.
Η τρόϊκα δεν διανοείται να επιτρέψει να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, εάν εκ των προτέρων (όπως στην Πορτογαλία) δεν δεσμευτούν τα κόμματα εξουσίας ότι θα τηρήσουν τη συμφωνία και μετά τις εκλογές. Δηλαδή τις εκλογές μας τις επιτρέπουν απλά και μόνο για να παίξουμε δήθεν το δημοκρατικό παιχνίδι και να εκτονωθεί ο λαός. Μια μικρή αλλαγή προσώπων δηλαδή και τίποτε άλλο. Επί της ουσίας καμία οικονομική πολιτική δεν πρόκειται να αλλάξει.
Στη Συγγρού έχει σημάνει συναγερμός. Αν ο κ. Σαμαράς…. αναγκαστεί να υπογράψει και αυτή τη νέα δήλωση «μετάνοιας», τότε δεν θα έχουν κανένα νόημα για την ΝΔ οι ψεύτικες εκλογές και φυσικά όχι μόνο αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει, αλλά ίσως να υπάρξει και εκλογική καθίζηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου