Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Aυτό θέλουν οι Γερμανοί από εμάς, μισθούς πείνας και φτηνό ρεύμα…

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Δεκεμβρίου 20, 2011
Ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στη Γερμανική Ραδιοφωνία (DLF), μίλησε και για την Ελλάδα λέγοντας ότι, αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση με ασυνήθιστες δυσκολίες.
Ανέφερε ότι η Ε.Ε δουλεύει ώστε να αποκτήσει η Ελλάδα αναπτυξιακές ευκαιρίες.
“Εάν η ελληνική οικονομία δεν γίνει ανταγωνιστική δεν ωφελούν τα προγράμματα βοήθειας”, τόνισε ο κ. Σόιμπλε. Αναφέρθηκε ειδικότερα
στην ηλιακή ενέργεια, η οποία μπορεί να αντληθεί με μικρότερο κόστος στην Ελλάδα από ότι στη βόρεια Ευρώπη. Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε λανθασμένο το επιχείρημα ότι οι αρνητικές εξελίξεις οφείλονται στην εμμονή της Ε.Ε. προς την Ελλάδα να για υπερβολικά μέτρα λιτότητας. «Αυτό είναι λάθος», επιμένει ο Σόιμπλε. «Εξ άλλου το λέει ο καθένας που βρίσκεται σε αδυναμία πληρωμών ακόμη και στη προσωπική ζωή του, ότι η διαδικασία πτώχευσης τον τραβά προς τα κάτω. Η αιτία είναι άλλη. Η Ελλάδα έζησε πάνω από τις δυνατότητές της και ο δρόμος της λιτότητας είναι μονόδρομος. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι επίπονη διαδικασία,  γι αυτό και λέω ότι μόνο τα μέτρα λιτότητας δεν βοηθούν την Ελλάδα. Η οικονομία της πρέπει να ορθοποδήσει, γι αυτό εργαζόμαστε εντατικά»
Deutsche Welle
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/12/blog-post_4925.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου