Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΝ ΤΑ Ν ΠΛΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο βΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ WORLDS LEADER CHAMPHION OF PAPAROLOGY ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ(Financial Times 19 os ON LIST)

Γιατί ο ΣΚΑΪ πρόβαλλε τόσο έντονα το δημοσίευμα των FT ότι ο Βενιζέλος είναι ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρωζώνης; Ετοιμαστείτε για τις μάχες των βαρώνων!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 23, 2011
Financial Times: Βενιζέλος, ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών της ΕυρώπηςΤον τίτλο , του χειρότερου υπουργού Οικονομικών της Ευρώπης, δίνουν οι Financial Times, στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην καθιερωμένη κατάταξη των υπουργών Οικονομικών, ο Ευ. Βενιζέλος βρίσκεται φέτος στην 19η θέση. Κατατάσσεται τελευταίος στα κριτήρια της οικονομίας και της αξιοπιστίας και 18ος στο πολιτικό κριτήριο.
Το αξιοσημείωτο όμως είναι η βαρύτητα με την οποία μετέδωσε το ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ! Μιλάμε για κανονικό θάψιμο, για στυγνή εξόντωση.
Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο συνοδοιπόρος στην συγκυβέρνηση, το MEGA, συνεχίζει να αποθεώνει τον Βενιζέλο, χρησιμοποιώντας ακόμα και ρετουσαρισμένες του φωτογραφίες στο φώτοσοπ για να δείχνει πιο αδύνατος!!
Το γεγονός εξηγείται από την κούρσα της διαδοχής που ήδη έχει αρχίσει. Ο Βενιζέλος θα έχει αρωγό το Mega, το ΣΚΑΪ όμως θέλει διακαώς…την εκλογή της Άννας Διαμαντοπούλου! Μπορεί η Άννα ακόμα να μην έχει εκφράσει ηγετικές φιλοδοξίες, αλλά σημειώστε το, θα μπει στην κούρσα και μάλιστα με αξιώσεις.
Δεν θα πλήξουμε ποτέ σε αυτή την χώρα φίλες και φίλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου