Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ (ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ)ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Νοεμβρίου 25, 2011
Άσχετη ήταν η άτυπη αντίδραση του Υπουργείο Οικονομικών για την απάντηση που έδωσε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, ο ευρωπαίος επίτροπος Oettinger.
Η απάντηση:
Η προστασία του ευάλωτου καταναλωτή διασφαλίζεται απολύτως από την ελληνική νομοθεσία και διασφαλίζεται και από τις προβλέψεις του νόμου για το ειδικό τέλος ακινήτων. Τηρούνται στο έπακρο οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια της κοινοτικής νομοθεσίας.
Η Κομισιόν αναφέρει ότι η διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι, αλλά μόνο το αντίτιμο για το ρεύμα, είναι παράνομη βάσει των ευρωπαϊκών διατάξεων. Διαβάστε την είδηση: ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!! Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα λέει η Ε.Ε.!
Το Υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται την έκδοση εγκυκλίου με την οποία θα κάνει διορθώσεις για το χαράτσι.
Έτσι, αναμένεται να αυξήσει την προθεσμία υποβολής της δόσης από τις 80 ημέρες, αντί 40 που ίσχυε μέχρι σήμερα, δίνει το υπουργείο Οικονομικών στους καταναλωτές για να εξοφλήσουν μέσω της ΔΕΗ το ειδικό τέλος επί των ακινήτων, η πρώτη δόση του οποίου όμως θα πρέπει να καταβληθεί κανονικά ακόμη κι αν υπάρχουν λάθη στον υπολογισμό, ή εξαιρέσεις (άνεργοι, πολύτεκνοι κ.ά.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου