Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Ο ΑΡΧΙΚΑΡΙΟΛΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

Η περίπτωση του χαρακτηρίζεται με μια και μόνο λέξη ΘΡΑΣΥΜΙ και η δικιά μας σαν λαός που τον ανεχόμαστε γνωστή, αν θέλετε να την μάθετε ανατρέξτε εντός της παρενθέσεως (Μαλάκες με περικεφαλαία).

Εγώ θα πρότεινα αντί για ιδιωτική παραλία να του προσφέρουμε ιδιωτικό προαύλιο στον Κορυδαλλό για να μπορεί να διατηρείται σε φόρμα για το υπόλοιπο του βίου του,
 αλλά ποιος μου δίνει σημασία τον αφήνουμε να ροκανίζει τις μίζες του και να πίνει εις υγείαν της απύθμενης μαλακίας μας
και ανοχής μας στης βίλες του και στις καταπατημένες
παραλίες του.
Δόξασε τον εσύ τώρα Έλληνα συνταξιούχε που χάρη στις λαμογιές του σου κόβουν την σύνταξη και σε βάζουν σήμερα να πληρώνεις χαράτσι.
Αυτός στ 'αρχίδια του θα πάρει το κουβαδάκι του και θα παίζει στην δική του παραλία.
Πάντως νομίζω ότι αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι τοπικοί σύλλογοι καί φορείς από αντίδραση θα ήταν να πάνε και να πετάξουν ότι σαβούρες έχουν εκεί και από personal beach να του το κάνουν σκουπιδότοπο just for a beach.

Ο Σημίτης έκανε αγωγή στο δημόσιο για να έχει δική του παραλία!!!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Νοεμβρίου 25, 2011
Αναγνωριστική αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου, κατέθεσε πρόσφατα ο πρώην προθυπουργός κ. Κ. Σημότης ώστε τελικά να του αναγνωρισθεί ως δική του ιδιοκτησία το μέρος του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά από το πολυτελές εξοχικό του στους Αγίους Θεοδώρους.
Το θέμα αποκάλυψε με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας», το οποίο αναφέρει ότι αρχικώς το αίτημα του Κώστα Σημίτη δεν έγινε δεκτό, αφού η συγκεκριμένη έκταση ανήκει στο δημόσιο.
Ο πρώην πρωθυπουργός μη αποδεχόμενος τους λόγους που δεν έγινε δεκτό το αίτημά του, αποφάσισε να περιφράξει ένα μεγάλο μέρος του αιγιαλού χωρίς να διαθέτει φυσικά τα απαιτούμενα χαρτιά αδειοδότησης.
Ακολούθως κατέθεσε την αναγνωριστική αγωγή και «παρέστη δια» του νομικού του συμβούλου πριν 10 μέρες στην κατάθεση της αγωγής στην Κορινθία, ενώ η απόφαση αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου