Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

απο fimotro.blogspot.com
Κλιμάκωση της πίεσης ώστε «να καταργηθεί οριστικά αυτό το παράνομο, αντισυνταγματικό και αντιλαϊκό χαράτσι το οποίο δεν πρέπει κανένας να πληρώσει και δεν πρέπει να αφήσουμε όλοι όσοι έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας να εφαρμοστεί», ζήτησε ο πρόεδρος...
της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την σημερινή επίσκεψή του στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ, που τελεί υπό καtάληψη από συνδικαλιστές της επιχείρησης.
Ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλους τους δημάρχους να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτώνπου τους εξέλεξαν και να μην γίνουν εντολοδόχοι μιας δοτής κυβέρνησης των τροϊκανών.
Επίσης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ελληνικός λαός «μπορεί να αντισταθεί και να κερδίσει», αρκεί, όπως είπε , «να συσπειρώσουμε την πάλη μας δίπλα στα συνδικάτα και να δημιουργήσουμε φορείς αντίστασης παντού. Δημοκρατικής, λαϊκής αντίστασης για να μην περάσει αυτή η πολιτική που ισοπεδώνει την κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου