Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ

ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ
ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΝ ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΜΕ ΜΕΤΩΠΑ ΣΚΥΦΤΑ
Ν ΑΚΟΥΤΕ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ Ν ΑΠΕΙΛΕΙ
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΔΕΙΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ
ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΠΗΛΟΣ
ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΝΔΡΕΙΑ  ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΡΧΗ
ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ Η ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ 
ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ 
ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 
Η ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ
Η ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΚΕΙΝΗΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ
ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ
ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΥΝΕΙ

Ο ψευδο-υπουργός τρομοκρατεί πολίτες, δημάρχους και δικαστές.

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Νοεμβρίου 19, 2011
Τα δικαστήρια είναι τα μόνα όργανα στα οποία ανέθεσε ο ελληνικός λαός να απονέμουν δικαιοσύνη στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Ακόμα και σε περιπτώσεις αντιδικίας μεταξύ πολιτών και δημοσίου. Οπως αυτή με το παράνομο τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέ τον λογαριασμό της ΔΕΗ, παρανόμως.
Ο, έτσι κι αλλιώς, παράνομος “υπουργός”, μιας παράνομης “κυβέρνησης”, που διαφεύγει ακόμη την σύλληψη επειδή τους την χαρίζει για δικούς του άγνωστους λόγους ο τωρινός εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και τα λοιπά αρμόδια όργανα, προσπαθεί να τρομοκρατήσει πολίτες, δημάρχους και δικαστές. Είναι η συνήθης φιγούρα που κάνουν οι εκτός νόμου προς τους φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες.
Ιδού τι λέει στην ανακοίνωσή του ο ψευδο-υπουργός: “Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”
Και επισείει ο παράνομος “υπουργός” της παράνομης “κυβέρνησης” τον φόβο του δικηγόρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, το οποίο δεν είναι παρά ο δικηγόρος του δημοσίου, και που φυσικά δεν είναι ούτε δικαστικό, ούτε νομοθετικό αλλά ούτε και εκτελεστικό όργανο.
Το θλιβερό είναι πως οι ηγεσίες τριών κομμάτων και ο θεωρούμενος ως “Πρόεδρος της Δημοκρατίας”, με το τελευταίο επαίσχυντο και ανόσιο πραξικόπημα τους της κατάλυσης του Συντάγματος και του πολιτεύματος, συγκρότησαν αυτή την παράνομη “κυβέρνηση” που μόνο σκοπό έχει και φιλοδοξία να είναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και όχι υπηρέτης του ελληνικού λαού.
Υπομονή έλληνες.
Θα τους συλλάβουμε και θα τους δικάσουμε.
Μαζί και αυτόν τον ευτραφή κύριο που νομίζει πως είναι υπουργός.
Θραξ Αναρμόδιος

Χαράτσι ακινήτων- Ο Χατζηαβάτης που με απειλητικές ανακοινώσεις τρομοκρατεί από χθες τους πολίτες, τους Δημάρχους, ακόμα και την ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να εισπράξει το σουλτανικό χαράτσι, δείτε τι έλεγε στις 23 Ιουνίου 2011.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 19, 2011
Και τώρα ας δούμε την χθεσινή αχαρακτήριστη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, την οποία εξέδωσαν αμέσως μετά από την θετική για τους πολίτες απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας που απαγορεύει στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος μέχρι να αποκατασταθούν τα λάθη στον λογαριασμό με το χαράτσι. Μέσα λοιπόν από αυτή την ανακοίνωση, ο ….Συνταγματολόγος Υπουργός, ”προειδοποιεί” τους πολίτες, τους Δημάρχους αλλά και (αυτό είναι το πιο ανατριχιαστικό) ωμά και απροκάλυπτα πλέον, την ελληνική Δικαιοσύνη:
“Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου