Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΑΛΑΓΑ ΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΣΑΛΑΓΑ ΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ

Αν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο βόδια καλά να πάθουν, έχουν και αυτοί τους ταγούς που τους αξίζουν.
Αλλά μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα και όπου να ναι τα κοπάδια ξυπνάνε και θα τους πάρουν με τις πέτρες

Επιχείρησε ομιλία εις βάρος του Πάνου Καμμένου στην τοπική της Καλλιθέας (!!)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 29, 2011
Όπως ενημερωνόμαστε από παρευρισκομένους, την Παρασκευή το απόγευμα, έγινε ομιλία από κάποιον κύριο Λιόλιο Σέργιο, μετά από εντολή (λογικά) του κυρίου Ζωντανού, της αρμόδιας γραμματείας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κύριος Λιόλιος, στην ομιλία του άρχισε να αναφέρεται απαξιωτικά στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, μεταφέροντας μάλιστα στους παρευρισκομένους την “πληροφορία” πως ο κύριος Σαμαράς θα τον “τελείωνε” και από το κόμμα. Δεν γνωρίζουμε εάν ο κύριος Ζωντανός γνώριζε το περιεχόμενο της ομιλίας, πολλώ δε, εάν το ενέκρινε.
Το σίγουρο είναι πως το περιεχόμενο της ομιλίας δεν άρεσε στους παρευρισκομένους. Το αντίθετο μάλιστα, τους εξαγρίωσε. Μήπως κάποιοι έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση του “κομματικού στρατού” και του προβάτου;
Δηλαδή, πας στο μέρος όπου ο κοσμάκης ψηφίζει Καμμένο κατά κράτος για να μεταφέρεις “κομματικές εντολές”; Σε ποιούς; Για να τους πεις τι; Να ψηφίσουν Κυριάκο, Αντώναρο, ίσως και Ψυχάρη;
Εντέλει σοφή κίνηση να μπει κάποιος με το όνομα “Ζωντανός” σε αυτή την γραμματεία. Θα δίνει κουράγιο σε όσους έχουν το θάρρος να παριστάνουν τους βοσκούς ψηφοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου