Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΚΩΛΟΝΑΖIΔΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΙΛΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ

Τα σώβρακα σας και τις κιλότες σας μπορείτε να τα κρατήσετε παλιοβρωμιάρηδες, δώστε μας πίσω αυτά που μας χρωστάτε καί που μας βουτήξατε και αυτά να τα βάλετε εκεί που ξέρετε κοκκινομούρικα και κοκκινόκωλα Ναζιστικά μπεκρογούρουνα.

(ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ: «Η Ελλάδα μπορεί να μας πάρει και τα σώβρακα»!)

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ: «Η Ελλάδα μπορεί να μας πάρει και τα σώβρακα»!

24/11/2011, Τομέας:ΕΛΛΑΔΑ
Blog.gr Facebook
Την άποψη πως εάν οι Έλληνες διεκδικήσουν την πολεμικές αποζημιώσεις, τότε η Γερμανία
θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα, καθώς το οικονομικό της θαύμα οφείλεται στην μη καταβολή των αποζημιώσεων αυτών, εξέφρασε ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Άλμπερτ Ρίτζλ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Spiegel».
Όπως τονίζει ο Άλμπερτ Ρίτζλ, η Γερμανία είναι «ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα», και αυτό γιατί έχει χρεοκοπήσει ήδη τρεις φορές κατά την διάρκεια του προηγούμενου αιώνα, και οφείλει την ευμάρεια και την ανάπτυξή της στη μη διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων από τις ΗΠΑ για τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους.
Οι δηλώσεις του καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας έγιναν στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel» αναφορικά με την κρίση χρέους της Ελλάδας, την οικονομική βοήθεια από τις ευρωπαϊκές χώρες καθώς και τις πολεμικές αποζημιώσεις που ουδέποτε καταβλήθηκαν στην Ελλάδα.
Όσον αφορά την Ελλάδα , ο καθηγητής είπε πως «είναι φυσικό επόμενο η Γερμανία να πληρώσει τα περισσότερα από τα χρήματα που οι πιστωτές έχουν δανείσει στην χώρα μας, καθώς το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας, όπως λέει, βασίζεται στη μη πληρωμή των αποζημιώσεων».
Τέλος όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «οι Έλληνες ξέρουν τα εχθρικά άρθρα στα γερμανικά ΜΜΕ πολύ καλά. Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πολύ πιο επιθετική, μπορεί να αναβιώσουν οι παλιές διεκδικήσεις, αρχίζοντας από την Ελλάδα, και αν η Γερμανία ποτέ αναγκαστεί να πληρώσει, θα μας "πάρουν ακόμη και τα σώβρακα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου