Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Καταγγελία – σοκ από τον Καρατζαφέρη: Υπουργός απείλησε με φυλάκιση καναλάρχες για να τους κάνει να σταματήσουν την όποια κριτική!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 21, 2011


Αλλά αυτή η αναφορά για την Ρουμανία μας προβληματίζει… βρε λες; Γάτος ο πρόεδρος. 4 υπουργούς το θηρίο, από το “τίποτα”!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού):Μου έλεγε κάποιος επιχειρηματίας που ήμουν προχθές στη Ρουμανία το εξής: «Βγάζω κάτι λεφτά εδώ από τις πολυκατοικίες που σηκώνω κ.λπ., αλλά αν τα πάω στην Ελλάδα θα με φορολογήσουν 5%. Τα βγάζω, λοιπόν, από τη Ρουμανία και τα πάω στην Ελβετία.»
Έτσι χάνονται λεφτά και αυτό γιατί, δυστυχώς, δεκαοκτώ μήνες στα πράγματα έχετε παραμείνει μαθητευόμενοι μάγοι και μάλιστα μετεξεταστέοι.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΛΑΟΣ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): Ελπίζω, η εμμονή σας αυτή να μη συμβαδίζει με μια εισήγηση από κάποιον που ακούστηκε εις τη σύσκεψη του Υπουργείου, ότι με αυτόν τον τρόπο, την απειλή της φυλακής, θα βάλουμε στο χέρι τα μεγάλα κανάλια, τους καναλάρχες που χρωστάνε πολλά λεφτά.
Ελπίζω, αυτή η βρώμικη σκέψη, η οποία ακούστηκε, ότι θα απειλήσουμε με ποινή φυλάκισης όλους τους Έλληνες, προκειμένου να ελέγξουμε τους καναλάρχες και να παίξουμε το πολιτικό παιχνίδι της Κυβέρνησης να μην ευσταθεί.
Ελπίζω πως δεν είναι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου